Dobrodošli na otkaceni-forum
![]() |
Ćao, doborošao na otkaceni-forum ! Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
|
Domaći hip-hop - veliko razočarenje
Posted 18. May 2008 - 14:14
Naime, od kako su Ajs Nigrutin i Sky Vikler u velikom bratu, u Srbiji (a može se reći i u Hrvatskoj zahvaljujući Internet stremingu) porastao je mnogo broj repera. Da stvar bude još gora pitaš ih šta slušaju, odgovor je Ajs nigrutina, Marčela, Beogradski sindikat, ... I kada mi tražim da nabroji 5 pesme on ne zna.
Tako da sad oni fenseri koji su slušali Grad i još neka sranja sada su genksta brate, yoyo i neke fore bezveze. I sada se tripuju kako hoće da snimaju bla, bla...
A rep bendovi i izvođači da imaju više para bili bi 100% kao 50cent i 2 pac a ovako ih kao pljuju...
Ovo je strašno jer rep polako nestaje i meša se sa pozerima. Mrzim ih, fuj!
Posted 18. May 2008 - 14:26
Jedan on njih je Deniro ( Danijel Mitrovic ) ... on radi za sebe, svaka pesma je deo njega...u svakoj opise neki dogadjaj, licnost ili nesto trece,...
Nema para a snimio preko 200 pesama, zamislite koliko bi snimio da ima para....
p.s. Neko snima da bi bio poznat i slavan, a on snima iz ljubavi!!!
Edited by MysticDreamer91, 17. December 2008 - 23:05.
Posted 18. May 2008 - 19:01
Ja skrećem pažnju na "slušaoce" ali i na artiste naravno
Posted 20. May 2008 - 02:01
Sto se tice hiphop-a,mislim da je nas najjaci u odnosu na zemlje EX Yu... Mislim da nam hiphop nikad do sad nije bio ovako jak.
A pozeri kao pozeri...
Strasno je kako svaki klinac misli da je nadaren za tako nesto,i odmah pocne nesto da se fura! Koliko takvih ima...
A takodje je i strasno to sto je 70% ljudi posle VB-a pocelo da slusa Bad Copy...
A zar vam De Niro nije malo pesimisticki nastrojen?
Posted 20. May 2008 - 10:07
Imam neka 3 momka u odeljenju, koji su do pre VB Vip2 bio u totalnom rock fazonu...a sta se sad desava? Sada su reperi, navodno. Jedan od njih se totalno istripovao da je Ajs Nigrutin i kopira ga zesce, nemam nista protiv sto oni sad kao slusaju hop ali da imitiraju izvodjace je previse. Heh..cak su i "osnovali" svoju grupu, necu sad da ispadne da ih kao reklamiram (to bih mogao samo da su kvalitetni i imaju pojma) recicu vam samo da ime te njihove "grupe" sadrzi rec Copy.

Posted 2. July 2008 - 19:40
Ja se bavim muzickom produkcijom i sad... jeste da je meni cilj da pokupim lovu i stavim je u dzep, ali ponekad obratim paznju i na kvalitet samih izvodjacha pre nego im "nashminkam" vokale. Istina je, ima novih repera koji bi da "dotaknu zvezde" i samim tim u startu promashe kurs i udare u banderu, ali ima i talenata sa kojima mi je cast da saradjujem.
Ono...ima nade
Posted 24. July 2008 - 00:45
Slazem se sa tobom u potpunosti! Kad sam ja slusala BC, svi su mi pricali "Aj pali, kakva ti je to muzika" a sad svi imaju u telefonu "Idemo odma" i misle da su kul
@Foxy Lady
Jeste Deniro patetican pomalo...
Ja najvise gotivim VTO i tako tu ekipu
Posted 6. October 2008 - 10:45
Mala Ana, on Jul 24 2008, 01:45 AM, said:
slazem se sa tobom u potpunosti! Kad sam ja slusala BC, svi su mi pricali "Aj pali, kakva ti je to muzika" a sad svi imaju u telefonu "Idemo odma" i misle da su kul
Shta bre serete koji qrac?! Ko najwishe para zaradjuje na nashoj ebenoj hip-hop sceni? ...Bad Copy (tj.Ajs)
a taj Deniro nije reper...koji je to rap,objasnite wi meni...poz
Edited by MysticDreamer91, 17. December 2008 - 23:08.
Posted 6. October 2008 - 12:41
Posted 6. October 2008 - 15:24
misa_lauda, on Oct 6 2008, 01:41 PM, said:
Kao prwo, nemoj da me proziwash jer ja tebe nisam...kao dr..aj ti meni kazi jednu REP pesmu koju je on naprawio?!
Swe se swodi na rnb...isto kao mvp,looney,demian,lud,struka...koji je to rep...ne mogu oni da budu crnci..tako da se dzaba trude...a ti da imash malo obrazowanja oko tog repa mogo bi da se rasprawljash samnom,jer si ti chuo samo za Denira i Marchela..koji su propast domaceg repa...zato nema swrhe da se rasprawljamo...
Posted 6. October 2008 - 17:46
kad je bio bad copy u mom gradu jasam morao da pitam kevu i caleta dal smem da idem....
mislim da vam to dovoljno govori koliko je to davno bilo...
ono bili su totalni underground
sad su uz bs marchella najveca komercijala u srbiji i svaka seljacinasabanska ih slusa.
odavno sam batalio rep... jos u 7. osnovne....jer sam hteo da pocnem da slusam muziku.
bez uvrede za repere...jer ja prave repere postujem.
bio sam i na hip hop fest jam-u i ono nije greda ispratiti desavanja u gradu koja su retka.
ali ima mnogo fakera...mada tako se pocinje...i ok je ako imas 12 god i glumis ludilo sto slusas bad copy jos si dete.
al nemoj da mi se sa 16-17 lozis na svi zajedno,alal vera,ja ja ja u zivotu imam sve ja sam kao neko jaje.... a ostale pesme istog izvodjaca nikad nisi cuo i ti si sad opasno dete ulice brate....
jedino sto mogu da preslusam od repa je fort minor.
a na domacoj sceni u undergroundu verujem da ima dobrih mc-eva...
mada na reperima je da sude.
ja sam dao samo neko subjektivno misljenje o fenserima i pozerima
Ah kiss me love, and miss me love
And cry your bitter tears,
My loving you'll remember now For many, many years,
Be happy love, be satisfied, I left you in the pink....
There's many a man may want a bride
I WANT A FUCKING DRINK !
Posted 6. October 2008 - 20:31
Ne brate nisam cuo sam za Denira i Marchela...cuo sam za mnoge..al jedini Deniro zasluzuje da ga slusam...upoznaj ga,pricaj s njim, spavaj kod njega pa ces razumeti ovo!!!
Posted 6. October 2008 - 21:07
misa_lauda, on Oct 6 2008, 09:31 PM, said:
ne brate nisam cuo sam za Denira i Marchela...cuo sam za mnoge..al jedini Deniro zasluzuje da ga slusam...upoznaj ga,pricaj s njim, spavaj kod njega pa ces razumeti ovo!!!
JEL BIO UZBUDLJIVO
ma salim se brate...opusteno.
Ah kiss me love, and miss me love
And cry your bitter tears,
My loving you'll remember now For many, many years,
Be happy love, be satisfied, I left you in the pink....
There's many a man may want a bride
I WANT A FUCKING DRINK !
Posted 6. October 2008 - 21:08
Posted 7. October 2008 - 01:28
Posted 7. October 2008 - 02:52
misa_lauda, on May 18 2008, 03:26 PM, said:
jedan on njih je Deniro ( Danijel Mitrovic ) ... on radi za sebe, svaka pesma je deo njega...u svakoj opise neki dogadjaj, licnost ili nesto trece,...
nema para a snimio preko 200pesama, zamislite koliko bi snimio da ima para....
p.s. neko snima da bi bio poznat i slavan, a on snima iz ljubavi!!!
hahahahahaha.. upoznaj se malo bolje sa svojim ortakom..
mita_brate, on Oct 6 2008, 04:24 PM, said:
swe se swodi na rnb...isto kao mvp,looney,demian,lud,struka...koji je to rep...ne mogu oni da budu crnci..tako da se dzaba trude...a ti da imash malo obrazowanja oko tog repa mogo bi da se rasprawljash samnom,jer si ti chuo samo za denira i marchela..koji su propast domaceg repa...zato nema swrhe da se rasprawljamo...
luni je govno, demian je bio dobar a sad je govno.. lud josh trazi sebe.. ali mislim da nije neki potencijal.. mozda greshim dushu..
e sad.. mvp, radio sam ceo album za njih.. popichkarali smo se neshto na kraju, pa je sve to palo u vodu, al smo i dalje kao kul.. no to nije ono o chemu pricham..
poenta je: producent sam, radim sa velikim brojem ljudi i znam shta je dobro, a shta pitko.. naravno, govno svako prepozna.. mvp su odluchili da rade pitku muziku.. i to uspevaju.. jbg, nisu ni popularni josh postali a ribama se po fonovima vrte stvari koje sam ja radio za njih..
to je jedna od stvari zashto nisam hteo da nastavim rad.. jbg, ako si ozbiljan necesh deliti svoju ziku po gradu..
struka on the other hand, je moj dobar ortak.. i ne, necu ga braniti kao shto vidim da neki ljudi umeju.. ali mogu reci samo da je odrastao (kao i ja) na g-funku, dre-u, snoop-u, coolio-u, warren g-u itd.. i to je ono na shta se on lozi, i to je ono shto on radi.. i ochigledno je da to radi iz ljubavi.. jer svi znamo ko je zapravo ovde komercijala uvek bio, i ostace.. nazalost, malo ljudi to shvata i malo ljudi misli da je ono shto je na mtv-u samo komercijalno.. ali kada pogledamo nashu teritoriju, ko puni hale i ko puni klubove svaki put? BS i BC.. koji su najvishe progurani reperi u medijima? bs i bc.. dakle, shto se nashih prostora tiche, oni su komercijala..
kao shto se moze reci da je edo komercijala.. mada, za razliku od bs i bc, on bar radi ziku iz dushe.. i to se oseca, zato ga i to toliko opterecuje.. dok je bc u fazonu, ma samo narokamo neke gluposti i prodace se, a bs sa druge strane puca po politicharima i to je sve shto rade.. a to su se setili sada da rade tako javno i tako up in our face da je stvarno postalo besmisleno i ogavno slushati ih..
da se vratimo na struku.. on i ja se shto se muzike tiche, super kapiramo.. lik radi neshto shto njemu godi.. i to radi svim srcem.. sve je to zajebancija za njega.. uskoro zavrshava fax i ima neshto shto mu je primarno u zivotu, za razliku od npr denira... radi ziku da skrene um sa sranja.. ne vidim zashto bi stalno morali re
peri u zivotu da izbacuju one davno prezvakane teme o teshkom zivotu itd.. i zas
h
to je publika toliko istripovana da misle da su oni ozbiljni i da tripuju npr st
r
uku za lazova.. kolko je puta eminem npr ubio majku u pesmama? aj to je prvo shto mi palo na pamet, banalno potpuno..
struka je bar dosledan onome shto radi, i to bi trebalo ceniti kod njega.. jbg, svi su se odjednom okrenuli protiv njega, a on i dalje radi istu stvar.. ako vam ovo ne otvara ochi, onda ne znam shta ce...
ukusi su razlichiti i necu da vam serem o tome kako je on super reper itd.. po meni struka ima dobru prichu za opushtanje, i flow koji vozi.. od tog tipa repa, meni nishta vishe nije potrebno..
ako ste u fazonu dubokih tekstova ili politichkih sranja, budite u tom fazonu.. al nema potrebe da ostalima prichate kako su ovi drugi loshi.. vi taj fazon ne kapirate jbg.. kao shto ovaj mali ne kapira da to shto je prespavao kod denira ne znachi da je deniro dobar chovek a kamoli dobar reper..
isto tako je i deni boj prespavavao (mnozina jbg) kod jana magdevskog, njegovog bivsheg producenta, i radio pesme "na crtu" da bi ga na kraju zajebao svetski i okachio pesme na internet.. al naravno, deniboj je to drugchije preprichao.. za njega je jan kachio pesme na net.. shto je potpuni debilizam jer je trebalo da se izda preko janove kuce, i da napokon vidi neki dinar od celog tog drkanja..
btw, aj da ne bude da stvarno tolko pljuvachim po bc-u.. jer stvarno nemam nishta protiv njih.. dobri su likovi.. ajs je najiskreniji, timbe je malo istripovan a vikler se smirio.. rekao sam im posle vb-a da moraju pare da uloze u buducnost i da se ne tripuju da ce slava da im traje vechno...
Posted 7. October 2008 - 17:12
Sale, on Oct 7 2008, 03:52 AM, said:
luni je govno, demian je bio dobar a sad je govno.. lud josh trazi sebe.. ali mislim da nije neki potencijal.. mozda greshim dushu..
e sad.. mvp, radio sam ceo album za njih.. popichkarali smo se neshto na kraju, pa je sve to palo u vodu, al smo i dalje kao kul.. no to nije ono o chemu pricham..
poenta je: producent sam, radim sa velikim brojem ljudi i znam shta je dobro, a shta pitko.. naravno, govno svako prepozna.. mvp su odluchili da rade pitku muziku.. i to uspevaju.. jbg, nisu ni popularni josh postali a ribama se po fonovima vrte stvari koje sam ja radio za njih..
to je jedna od stvari zashto nisam hteo da nastavim rad.. jbg, ako si ozbiljan necesh deliti svoju ziku po gradu..
struka on the other hand, je moj dobar ortak.. i ne, necu ga braniti kao shto vidim da neki ljudi umeju.. ali mogu reci samo da je odrastao (kao i ja) na g-funku, dre-u, snoop-u, coolio-u, warren g-u itd.. i to je ono na shta se on lozi, i to je ono shto on radi.. i ochigledno je da to radi iz ljubavi.. jer svi znamo ko je zapravo ovde komercijala uvek bio, i ostace.. nazalost, malo ljudi to shvata i malo ljudi misli da je ono shto je na mtv-u samo komercijalno.. ali kada pogledamo nashu teritoriju, ko puni hale i ko puni klubove svaki put? BS i BC.. koji su najvishe progurani reperi u medijima? bs i bc.. dakle, shto se nashih prostora tiche, oni su komercijala..
kao shto se moze reci da je edo komercijala.. mada, za razliku od bs i bc, on bar radi ziku iz dushe.. i to se oseca, zato ga i to toliko opterecuje.. dok je bc u fazonu, ma samo narokamo neke gluposti i prodace se, a bs sa druge strane puca po politicharima i to je sve shto rade.. a to su se setili sada da rade tako javno i tako up in our face da je stvarno postalo besmisleno i ogavno slushati ih..
da se vratimo na struku.. on i ja se shto se muzike tiche, super kapiramo.. lik radi neshto shto njemu godi.. i to radi svim srcem.. sve je to zajebancija za njega.. uskoro zavrshava fax i ima neshto shto mu je primarno u zivotu, za razliku od npr denira... radi ziku da skrene um sa sranja.. ne vidim zashto bi stalno morali re
peri u zivotu da izbacuju one davno prezvakane teme o teshkom zivotu itd.. i zash
to je publika toliko istripovana da misle da su oni ozbiljni i da tripuju npr str
uku za lazova.. kolko je puta eminem npr ubio majku u pesmama? aj to je prvo shto mi palo na pamet, banalno potpuno..
struka je bar dosledan onome shto radi, i to bi trebalo ceniti kod njega.. jbg, svi su se odjednom okrenuli protiv njega, a on i dalje radi istu stvar.. ako vam ovo ne otvara ochi, onda ne znam shta ce...
ukusi su razlichiti i necu da vam serem o tome kako je on super reper itd.. po meni struka ima dobru prichu za opushtanje, i flow koji vozi.. od tog tipa repa, meni nishta vishe nije potrebno..
ako ste u fazonu dubokih tekstova ili politichkih sranja, budite u tom fazonu.. al nema potrebe da ostalima prichate kako su ovi drugi loshi.. vi taj fazon ne kapirate jbg.. kao shto ovaj mali ne kapira da to shto je prespavao kod denira ne znachi da je deniro dobar chovek a kamoli dobar reper..
isto tako je i deni boj prespavavao (mnozina jbg) kod jana magdevskog, njegovog bivsheg producenta, i radio pesme "na crtu" da bi ga na kraju zajebao svetski i okachio pesme na internet.. al naravno, deniboj je to drugchije preprichao.. za njega je jan kachio pesme na net.. shto je potpuni debilizam jer je trebalo da se izda preko janove kuce, i da napokon vidi neki dinar od celog tog drkanja..
btw, aj da ne bude da stvarno tolko pljuvachim po bc-u.. jer stvarno nemam nishta protiv njih.. dobri su likovi.. ajs je najiskreniji, timbe je malo istripovan a vikler se smirio.. rekao sam im posle vb-a da moraju pare da uloze u buducnost i da se ne tripuju da ce slava da im traje vechno...
tako je brate,to sam i ja isto reko...samo malo krace
swaka njemu chast,al po meni to nije reper..ako je rep,onda nek swe bude rep i u qr..to mi jedino smeta u domacem repu,al mora tako niko to ne moze da isprawi...ni ja ne teram ljude da slushaju ono shto ja slusham i shto je po meni prawi rep,al swako ima swoj stil i 2 razlichita stila ne mogu da se porede...nema shanse da kazesh da je struka bolji od bc-a,kad ne rade iste stwari...to je nemoguce...
dok npr.struq i lud-a mozesh da poredish i narawno da je struka bolji...jer rade skoro isto,tj.lud radi ko struka...
Posted 14. November 2009 - 23:18
Posted 4. December 2009 - 09:52
i'm so fuckin tough
that's right
Posted 28. September 2010 - 11:25
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users