Ma ljudi kakav satanizam?!!! Samo komunizam i ništa više nam ne treba. Nikakav fašizam, kapitalizam, satanizam i ostala desničarska uređenja nam ne trebaju. Na sledećim izborima učestvuje moja komunistička partija. Budimo humani, glasajte za komuniste, pomozite radnicima da bolje žive. Ovako više ne može! A svako ko je zaiteresovan, može da se učlani u Novu Komunističku partiju Srbije pozivom na broj 063-77-51-980 ili 064-44-28-175. BUDIMO HUMANI, BUDIMO LJUDI, NE DOZVOLIMO DA NAS KAPITALISTI KOJI DANAS VLADAJU SATRU KAO DA SMO STOKA!
-Pavle Filipović, Loznica-
Dobrodošli na otkaceni-forum
![]() |
Ćao, doborošao na otkaceni-forum ! Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
|
Humanizam
Started by , 3. 02. 2011, 21:47
1 reply to this topic
Posted 3. February 2011 - 21:47
Posted 28. February 2011 - 18:10
Pavle 100%KOMUNISTA, on 3. February 2011 - 21:47, said:
Ma ljudi kakav satanizam?!!! Samo komunizam i ništa više nam ne treba. Nikakav fašizam, kapitalizam, satanizam i ostala desničarska uređenja nam ne trebaju. Na sledećim izborima učestvuje moja komunistička partija. Budimo humani, glasajte za komuniste, pomozite radnicima da bolje žive. Ovako više ne može! A svako ko je zaiteresovan, može da se učlani u Novu Komunističku partiju Srbije pozivom na broj 063-77-51-980 ili 064-44-28-175. BUDIMO HUMANI, BUDIMO LJUDI, NE DOZVOLIMO DA NAS KAPITALISTI KOJI DANAS VLADAJU SATRU KAO DA SMO STOKA!
Zbog komunizma smo i propali ovoliko!!!
Beauty is in the eye of the beerholder
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users