Dobrodošli na otkaceni-forum
![]() |
Ćao, doborošao na otkaceni-forum ! Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
|
To shto pljuju awril lavigne?
Started by mawa swatka :), 10. 07. 2010, 00:28
10 replies to this topic
Posted 10. July 2010 - 00:28
mrzim to shto swi pljoooju awril sad kada se promenila!swi su je slooooshali, pa sada kada se promenila kao mrze je i pljoooju!meni je awril oduvek biwa najbolja pevachica i nije tachno to shto neki prichaju kako je ona gloopa zato shto je ona weoma pametna.nevolim ni to shto wredjaju njen trenutni staylin pa jbt dewojka je odrasla mora da se menja!!!..qq...msm meni je ona oduwek biwa sweet,fanncy swe naj msm..i njena modna linija mi se mnogo djaaaa.. awril samo tako nastawi ti si prava punkerka! a ne sex pistol(ili shta vetj) ili tako neke bzwz groope!!!
mozhete swi da je mrzite ali ja awril oboozhavam...mwah hejteri i qrve
Posted 10. July 2010 - 14:32
Pa dobro, i ja sam malo slusao njene pesme nekad, samo one koje su se vrtele po televiziji... Ali ja sam odavno promenio muzicki ukus i poceo da slusam nesto drugo. Nisam nikad smatrao da je glupa, niti sam siguran kom pravcu pripada njena muzika. To je sve.
Spoiler
Posted 10. July 2010 - 16:19
mawa swatka
, on 10. July 2010 - 00:28, said:
mrzim to shto swi pljoooju awril sad kada se promenila!swi su je slooooshali, pa sada kada se promenila kao mrze je i pljoooju!meni je awril oduvek biwa najbolja pevachica i nije tachno to shto neki prichaju kako je ona gloopa zato shto je ona weoma pametna.nevolim ni to shto wredjaju njen trenutni staylin pa jbt dewojka je odrasla mora da se menja!!!..qq...msm meni je ona oduwek biwa sweet,fanncy swe naj msm..i njena modna linija mi se mnogo djaaaa.. awril samo tako nastawi ti si prava punkerka! a ne sex pistol(ili shta vetj) ili tako neke bzwz groope!!!
Ne mozes da kazes za sex pistols da je bezvezna grupa, jer su oni napravili punk... a vi istripovani klinci koji ne razumeju osnove muzike, mozete samo da pisete ovakva neka sranja. Sto se mene licno tice, meni Avril ne smeta... ali mi smetaju ljudi kao sto si ti koji ne znaju nista, a jos gore sto se usudjuju da pisu ovakve budalastine. Kada bi promenila font i izbacila recenicu za sex pistols, mozda bi i mogli da te shvatimo na pozitivan nacin... ovako ostaje samo podrska za Avril, ali ne i za sve njene fanove.
Beauty is in the eye of the beerholder
Posted 10. July 2010 - 16:59
mawa swatka
mrzim to shto swi pljoooju awril sad kada se promenila!swi su je slooooshali, pa sada kada se promenila kao mrze je i pljoooju!
A šta se to promenilo kod Avril? Ja nju ne slušam, ali sam sad otvorio njen myspace i ne vidim neku razliku u odnosu na ranije.
Posted 13. July 2010 - 02:35
ma da vi swe znate
Posted 13. July 2010 - 15:57
Da si normalno pisala, možda bih te ozbiljno i shvatio, ali ovako...ne. .gif)
Ja sam slušao Avril, slušam je i sad ponekad, ali devojka se promenila, više nije punk, sad je neki pop (?). Ne znam kakve mudrosti prosipaš, tu braniš Avril i govoriš kako je loše što je vređaju, a dve rečenice kasnije ti vređaš sex pistols i druge bezvezne grupe.
Ja sam slušao Avril, slušam je i sad ponekad, ali devojka se promenila, više nije punk, sad je neki pop (?). Ne znam kakve mudrosti prosipaš, tu braniš Avril i govoriš kako je loše što je vređaju, a dve rečenice kasnije ti vređaš sex pistols i druge bezvezne grupe.
k,
Posted 13. July 2010 - 21:35
boleguc, on 13. July 2010 - 15:57, said:
Da si normalno pisala, možda bih te ozbiljno i shvatio, ali ovako...ne. .gif)
Respect
Beauty is in the eye of the beerholder
Posted 13. July 2010 - 21:49
Mislim da je ovo neka fensi emo devojka.... Pise kao one fenserke po fejsu a slusa Avril 
Bloleguc, lepo si joj rekao
Bloleguc, lepo si joj rekao
Posted 16. July 2010 - 09:21
QQ dewojko koliko neznas sta pricas....msm da si bila pijana dok si ovo pisala.
Ne sad, seriously, svi prozivaju Avril Lavinj zato što je rekla da mrzi Britni Spirs i da se nikada neće ofarbati u plavo, a onda je postala Britni Spirs i ofarbala se u plavo xD Mislim, koliko je to jadno, realno?
Ne sad, seriously, svi prozivaju Avril Lavinj zato što je rekla da mrzi Britni Spirs i da se nikada neće ofarbati u plavo, a onda je postala Britni Spirs i ofarbala se u plavo xD Mislim, koliko je to jadno, realno?
Most important is to stay positive. It can always get worse...
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.
Lexylium on MySpace
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.
Lexylium on MySpace
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

, on 13. July 2010 - 02:35, said: