Mislim, meni je, kao jednom gej aktivisti, jako važno da čujem vaše mišljenje o tome, kao i da kroz njega provučem pitanje "Da li mislite da smo spremni da ove godine imamo prajd?"
Dobrodošli na otkaceni-forum
![]() |
Ćao, doborošao na otkaceni-forum ! Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
|
Homofobija u Srbiji 2010.
Posted 27. June 2010 - 13:59
Mislim, meni je, kao jednom gej aktivisti, jako važno da čujem vaše mišljenje o tome, kao i da kroz njega provučem pitanje "Da li mislite da smo spremni da ove godine imamo prajd?"
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.
Lexylium on MySpace
Posted 27. June 2010 - 21:12
Posted 28. June 2010 - 09:28
Posted 28. June 2010 - 12:02
as a volcano erupts everything crushes to the ground.
No one can hope, unsafeness panic blocks their roads and their paths,
Apocalypse is happening and nobody stands a chance.
Posted 28. June 2010 - 20:37
Magyar, on 28. June 2010 - 09:28, said:
Cekaj malo, ko ti drma kavez
Posted 28. June 2010 - 22:09
Najvise se bune huligani i ostale "patriote" sto oni ne smeju da organuzuju svoju paradu ponosa, pa idu na politicke mitinge neke tamo (ne)omiljene stranke...
Posted 29. June 2010 - 15:49
Magyar, on 28. June 2010 - 09:28, said:
Jel' me ložiš? Pre par dana na koncertu Massive Attack-a desio se incident kada je jedan dečak zamalo prebio dve devojke koje su se poljubile u gomili nazivajući ih odvratnim lezbačama. A da su to bila dva muškarca, verovatno bi se koncert prekinuo tragičnim događajem. Ja ne mislim da smo mi progonjeni od strane društva, ali ako može da se svake godine održava kolektivno venčanje 80 parova koji se ponose time što su hetero i što stupaju u brak, može i jednom godišnje da se prošeta grupa pedera, lezbejki, biseksualaca i transrodnih osoba i da se ponosi svojim identitetom i svojim vezama.
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.
Lexylium on MySpace
Posted 29. June 2010 - 17:03
LukaSD ono si pametno napisao
Posted 30. June 2010 - 10:10
Posted 30. June 2010 - 10:16
viss02, on 28. June 2010 - 20:37, said:
Pa isto tako ima i na hiljade nekih tripoznih emovaca, sabana, metalaca i ostalih subkulturnih grupacija koje bih ja licno bombom gadjao... Ali nikada nisam dosao u konflikt ni sa jednim od njih... Ali kada bi me nesto zajebavali i ja bih jedva cekao da im polomim kicmu ili tako nesto. Tako da i ovi maco tipovi ne jure pedere vec samo ako slucajno nalete ili budu isprovocirani.
Posted 2. July 2010 - 12:31
Zapravo, ja ni ne očekujem od moje mame i matorih ljudi da razumeju homoseksualce, niti da ih podržavaju, ali želim da pomognete sebi, pre svega, tako što ćete da shvatite i prihvatite da homoseksualnost (homoseksualizam je morfološki neispravna reč) nije bolest već stanje i oblik postojanja i identiteta pojedinih (5-10 posto) ljudi koji to ne mogu da promene ni na koji način. Jednog dana možda shvatite da su vaši bližnju (sestre, braća, tetke, strine, roditelji, deca, prijatelji) gej i biće lakše i vama i njima da ih prihvatite takve kakvi jesu i da ih podržavate u tome da budu ono što jesu. Zamislite samo kako bi vama bilo da vam neko otme identitet.
Lexylium on MySpace
Posted 4. July 2010 - 11:11
hipoteza 2: To delom zavisi i od religije; skoro svi vernici ce odbijati da prihvate...
ironicno je to sto ni posle deset godina mozda niko ne promeni misljenje...
Edited by LukaSD, 4. July 2010 - 11:15.
Posted 4. July 2010 - 22:23
Leksilijum, on 2. July 2010 - 12:31, said:
Zapravo, ja ni ne očekujem od moje mame i matorih ljudi da razumeju homoseksualce, niti da ih podržavaju, ali želim da pomognete sebi, pre svega, tako što ćete da shvatite i prihvatite da homoseksualnost (homoseksualizam je morfološki neispravna reč) nije bolest već stanje i oblik postojanja i identiteta pojedinih (5-10 posto) ljudi koji to ne mogu da promene ni na koji način. Jednog dana možda shvatite da su vaši bližnju (sestre, braća, tetke, strine, roditelji, deca, prijatelji) gej i biće lakše i vama i njima da ih prihvatite takve kakvi jesu i da ih podržavate u tome da budu ono što jesu. Zamislite samo kako bi vama bilo da vam neko otme identitet.
Sve je to super i sve ja to podrzavam i bas me briga da li je neko gej ili nije... i znam da dosta ljudi iz mog okruzenja da isto tako razmislja... A L I .... i dalje cu odlucno da budem protiv organizovanja parade.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users