Dobrodošli na otkaceni-forum
![]() |
Ćao, doborošao na otkaceni-forum ! Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
|
Najgora pesma koju ste culi
Started by Blaze, 30. 03. 2008, 00:28
66 replies to this topic
Posted 22. November 2009 - 02:22
Pade kisa oko nisa,a u nisu suvo...hehehhhe stupid!
Posted 22. November 2009 - 12:29
Stoja - Da li si za sex? (?!!?!?!?)
whore.
whore.
k,
Posted 22. November 2009 - 13:19
crabcore = fail
#64 stefkee (Gost)
Posted 16. January 2010 - 15:05
Уђи ми дубоко, ту у срце моје
јер за праву љубав најбоље то је
Уђи ми дубоко па остани дуго
и воли ме, воли кад нисам ја за друго
Убедљиво најболеснији текст!
јер за праву љубав најбоље то је
Уђи ми дубоко па остани дуго
и воли ме, воли кад нисам ја за друго
Убедљиво најболеснији текст!
Posted 16. January 2010 - 19:20
Mrzelo me je prilichno da chitam, tako da ne znam da li je iko drugi ovo vec stavio, no evo mene:
"Poruka Siptarima od Ultra Srba"
Ako su to "Ultra Srbi" onda lepo da se napravi drzhava "Ultra Srbija" na Antarktiku i da se svi tamo proteraju i da im se oduzme drzhavljanstvo josh uvek normalne Srbije.
"Poruka Siptarima od Ultra Srba"
Ako su to "Ultra Srbi" onda lepo da se napravi drzhava "Ultra Srbija" na Antarktiku i da se svi tamo proteraju i da im se oduzme drzhavljanstvo josh uvek normalne Srbije.
Most important is to stay positive. It can always get worse...
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.
Lexylium on MySpace
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.
Lexylium on MySpace
#66 Maja (Gost)
Posted 22. January 2010 - 16:26
Šota ubedljivo evo zašto:Sta znaci Sota?Cim spomenemo rijec "sota" odmah pomislimo na igru koja se, nazalost, igra na svakoj srpskoj svadbi. Porijeklo imena sota dolazi od imena Sota Galica, zeni srbomrsca kacaka (odmetnika) Azema Bejta iz sela Galice (1889.-1924.) koji je svojevremeno harao po Kosmetu i Metohiji. Sota Galica je nakon muzevljeve smrti zulumcarila i predvodila odmetnike. U srpskom narodu sacuvano je sjecanje na uzasan dogadjaj kada je Sota uhvatila sestoro srpske djece, cobancadi kod stada, na planini Mokri, povezala ih, nalozila vatru i sve ih bacila u oganj. Dok su djeca gorjela Sota je sa kacanicima igrala svoju igru oko vatre, orijala i pjevala: "Sote, mori sote / sote masala / davno zelim sote, mori, sote, da te igram ja!" Na mjestu stradanja nevine djecice podignuta je spomen-ploca koja je stajala do kraja II svjetskog rata, kada su je komunisti uklonili kako bi sacuvali "bratstvo i jedinstvo". -------------------------------------------------------------------------- Provjerite i sami na internetu Azem Bejt je idol Siptarima na forumima Planina Mokra se je sjevero/sjeverozapadu Kosova. Za Sotu Galicu (cesto i Sota Galjinica) sam pronasao pravo ime: Qerime Halil GalicaMozda neki mislite i da je ovo Tekst o tome je napiso i svestenik iz RS. Nalazi se u listu "Svetosavsko zvonce", objavljen pocetkom 2007. "Sota" nije nastala tako davno, da se je ljudi ne bi sjecali odnosno znali kako je nastala. Sta cu od sada da radim, pitate se. Pa vrlo jednostavno. Ozbiljan sam kad vam kazem da cu po svaku cijenu pokusati sprijeciti sviranje/pjevanje sote na bilo kojem veselju. Nacina ima mnogo. Druga stvar koju mogu da uradim (ako vec ne mogu da sprijecim): napusticu mjesto dogadjaja. Bilo kad i bilo gdje. Najlaksi nacin je naravno odmah na pocetku reci muzici: bez sote. Priznajem da sam do prije tri godine bio potpuno neupucen u ovu pricu a onda sam na svakoj svadbi muzici predocio da sote ne smije biti i koji su razlozi tako da se ta prica Hvala Bogu brzo isprovjeravala i prosirila pa su je pravi vjernici i iz kafana uklonili i zabranili!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users