Postovane kolege gitaristi, a i gitaristkinje, verujem da je nekima do sad palo vise puta na pamet kako su trzalice u sustini novcano precenjene, a priznajte da je pomalo glupo dati 50 dinara za gram plastike(1.3 gr dunlop 2.00 mm), poseno kada ste aktivan muzicar pa samo za jedan dan vezbe potrosite minium jednu trzu, pa neka je i 10 mesecno, to je opet 500 dinara...
Ja vam zadovoljstvom vam mogu reci da su na pomolu prve trzalice napravljene u Srbij (90 posto sam siguran u to). A ovu temu sam zapoceo kako bih prikupio sto vise korisnih informacija od vas buducih potrosaca. Prvo sto vam mogu reci je da ce za pocetak biti dostupne samo dve debljine, a prvobitan plan je bio 4 (0.74, 1.00, 2.50, i 2.00) medjutim zbog tehnickih poteskoca nije izvodljivo da se u isti kalup stave sve 4 dimenzije. S obzirom da ce za pocetak biti dostupne samo dve, vas sto vise bih zamolio da mi porukom odgovorite koje najcesce vi koristitie, i koju drugu debljinu bih ste koristili kao opciju, uz to naravno mozete slobodno da napisete i svoja misljenja i predloge o ovom projektu.
Da naglasim da ce cena biti znatno niza od trenutnih na trizstu, naverovatnije nece prelaziti 30 dinara po komadu, ali to je ako na nekim prodajnim mestima kupujete na komad, u koliko ste zainteresovani za 10, 20, 50 i 100 trzalica, cena ce opadati i do 10 dinara po komadu (100 x 10=1000 za razliku od 5000 za bilo koju drugu trentno dostupnu u dobro poznatim radnjama).
Oblik ce biti slican Dunlop-ovim tortex trzalicama ili ibanezovim i realno mnogim drugim proizvodjacima, a ako sve lepo zaivi, vec kroz nekoliko mesece od pocetka prozvodnje mogu se ocekivati i druge 2 debljine za ovaj oblik, a verujem da bi i trzalice poput JAZZ III bile veoma dobro prihvacene po slicnim cenama. Materijal u pitanju je Delrin, poprilicno skup, ali u ovom poslu najpopularniji(pre svega Dunlop).
Mislim da sam sve kljucne informacije ovde naveo, a vi slobodno pitajte sta vas ostalo zanima, i naravno recite mi koju debljinu vi preferirate!
Molim vas repostujte!
to je jedan moj ortak zapoceo, sve vam je objasnjeno. nisam znao gde da stavim temu, pa rekoh, ajd ovde. Sta mislite da li ovako nesto ima sanse da zazivi u Srbiji?
Dobrodošli na otkaceni-forum
![]() |
Ćao, doborošao na otkaceni-forum ! Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
|
Trzalice proizvedene u Srbiji!
Started by Mixer90, 19. 03. 2010, 17:01
3 replies to this topic
Posted 19. March 2010 - 17:01
i'm so fuckin tough
i'm so fuckin tough
that's right
i'm so fuckin tough
that's right
Posted 19. March 2010 - 18:32
maybe... mislim da muzicari ovde mnogo gledaju na ime...nazalost
Little demons make your eyes turn silver, you freak !
Posted 26. June 2010 - 21:03
Dobio sam uzorke, trze su skroz dobre, jebe mi se sto nisu Dunlop, ali lik izgleda nece raditi debljinu koju ja koristim, tako da se drzim Dunlopa i dalje...
There'll be no tomorrow if the final curtain falls,
as a volcano erupts everything crushes to the ground.
No one can hope, unsafeness panic blocks their roads and their paths,
Apocalypse is happening and nobody stands a chance.
as a volcano erupts everything crushes to the ground.
No one can hope, unsafeness panic blocks their roads and their paths,
Apocalypse is happening and nobody stands a chance.
Posted 4. August 2010 - 22:21
e,da dodam,sada su dostupne pored 1 i 1.14 mm , debljine 1.5 i 2, kao i 0,5 i 0.88 mm, od nekog novog materijala sa poboljsanom stampom i odlicne su!
i'm so fuckin tough
i'm so fuckin tough
that's right
i'm so fuckin tough
that's right
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users