Šta vi mislite o njemu? Američka javnost ga je okarakterisala kao "nedoličnog" i mnoge žene a la Bri van de Kamp ga pljuju strašno i govore kako će im deca blud i razvrat kušati zbog njega... Malo mi se povraća od puritanaca, no dobro, ništa se protiv njih ne može učiniti odavde
Dobrodošli na otkaceni-forum
![]() |
Ćao, doborošao na otkaceni-forum ! Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
|
Telephone - Lady Gaga & Beyonce
Started by Leksilijum, 17. 03. 2010, 18:38
5 replies to this topic
Posted 17. March 2010 - 18:38
Dragi i drage, gledao sam spot i oduševljen sam. Baš se smeje u lice lažnom moralu i licemerju, iako nema nikakve konkretne veze sa sadržajem pesme, kao ni jedan drugi njen prošli spot, do duše 
Šta vi mislite o njemu? Američka javnost ga je okarakterisala kao "nedoličnog" i mnoge žene a la Bri van de Kamp ga pljuju strašno i govore kako će im deca blud i razvrat kušati zbog njega... Malo mi se povraća od puritanaca, no dobro, ništa se protiv njih ne može učiniti odavde
Most important is to stay positive. It can always get worse...
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.
Lexylium on MySpace
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.
Lexylium on MySpace
Posted 18. March 2010 - 00:21
ma bes im mater zapadnjacku. prvi su probili sekusalne slobode u celom svetu, a sada im to smeta. ne znam o cemu peva, a spot sam odgledao, i ne vidim sta je toliko perverzno ili sta god navode ti "moralisti" tamo. ako im se ne svidja ta golotinja i ostale stvari nek stave 18+ i nek se teraju
Beauty is in the eye of the beerholder
Posted 18. March 2010 - 14:34
Gresite. Problem je sa ovim spotom sto se u njemu vidi kopija donjeg vesa nekog Bugarskog modnog kreatora. Oko toga je nastala frka u Nemackoj.
Ovo je ozbiljan post. Ovo sam cuo na nekoj radio stanici kada je bilo neko preslusavanje top lista.
Ovo je ozbiljan post. Ovo sam cuo na nekoj radio stanici kada je bilo neko preslusavanje top lista.
Posted 18. March 2010 - 15:33
Svidja mi se spot
k,
Posted 18. March 2010 - 21:38
...a meni se ne svidja
#6 Maja (Gost)
Posted 19. March 2010 - 10:28
meni se svidja, ne cudi me uopste kao neke, to je Lady Gaga.. ako je ona do sad imala jedan normalan spot.. xD
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users