Jump to content

Dobrodošli na otkaceni-forum

Ćao, doborošao na otkaceni-forum !
Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
  • otvaraš nove teme i odgovaraš na postojeće
  • dobijati notofokacije kada neko odgovori
  • napraviš svoj profil i dodaš prijatelje
Registracija je besplatna i traje veoma kratko. Ne gubi vreme, pridruži nam se. Da se registruješ, klikni ovde.

- - - - -

Beovizija 2010

• You cannot reply to this topic
6 replies to this topic

#1 +viss02

Tražim sreću al ni ona nije tu

• +Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1946 posts

Posted 17. March 2010 - 17:20

Do sada smo na Beoviziji uvek imali oko 30 izvodjaca, 2 festivalske veceri, pa je bilo glasova publike i glasova zirija.
Sta se to desilo pa su nam ove godine dali Milana Stankovica i neka 2 (relativno) nepoznata izvodjaca. I naravno da je Milan odneo pobedu, jer je jedan posle njega pevao "predsednice spremite mornaricu, spremni smo za ludnicu"...

Pobednicka pesma:

Emina Jahovic - Ti kvariigro

Posted Image

#2 Magyar

Stalni posetilac

• Clanovi
  • PipPipPipPip
  • 168 posts

Posted 17. March 2010 - 17:29

pa meni se vise svidja ovaj nacin odabira predstavnika, ali inace to smo pokupili od ostalih zemalja, jer vecina tako radi. Inace, sto se tice onog nalickanog pedera, sasvim je realno da on ide, jer uglavnom osobe zenskog pola salju te glasove... ne znam koji bi normalan muskarac bacao kredit na beoviziju... mada za sada, dva meseca pre te eurovizije, nas predstavnik je vec dobio veliki broj glasova, tako da prema nekim statiskima, mozemo da se nadamo dobrom plasmanu...
Beauty is in the eye of the beerholder

#3 LukaSD

[untitled]

• VIP
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 17. March 2010 - 19:05

Nemojte se nadati dobrom plasmanu!
Ekonomska kriza je bedan razlog zbog cega nema vise takmicara, a Bregi je dodeljena cast da komponuje pesme i izabere svega 3 kandidata (od desetak koji su bili pozvani). Mislili su da ce se tako resiti problem skandala...
Posted Image Ne vredi komentarisati bilo sta oko nastupa, sve je bilo odradjeno lose...

fixed: "Bregovizija 2010"

#4 J. Fantom K.

Spammer

• VIP
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 747 posts

Posted 18. March 2010 - 19:51

"Cela Srbija je birala!!!" Glasalo je oko 130.000 gradjana...svi znamo da su to bile mahom klinke i oni koji se loze na grand :hooray: Retardirani Brega...i jos gora Marina :) Muziku sa trubama necu da komentarisem... kao ni textove...

Edited by J. Fantom K., 18. March 2010 - 19:52.

Little demons make your eyes turn silver, you freak !

#5 Maja (Gost)

• Gosti

Posted 18. March 2010 - 21:12

ma nek idu do djavola.....-.-

#6 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts
  • Interests:Ljudi, etika, drushtvo, muzika, arhitektura, kuvanje i ishrana, vicevi, provod, sociologija, vodjenje debata... i mnoge druge stvari

Posted 21. March 2010 - 12:30

Ma ima da pobedimo ovako idiotskom pesmom, videćete. Ja prošle godine nisam ni gledao ESC bio sam previše razočaran...
Most important is to stay positive. It can always get worse...
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.

Lexylium on MySpace

#7 Maja (Gost)

• Gosti

Posted 21. March 2010 - 18:55

ja nisam takodje.. izgleda da necu ni ove....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users