U čemu je fora sa Lady Gaga pevačicom, na osnovu čega ona dobija sve te nagrade?
Ona je po meni prolazna pevačica koja se pojavi i ode u zaborav posle 2-3 godine. Nešto kao što je bilo sa Britney Spears 2003. godine i pesmom toxic.
Mnogi su je slušali, bilaje na top listama i šta sad... niko ne zna za nju.
Dobrodošli na otkaceni-forum
![]() |
Ćao, doborošao na otkaceni-forum ! Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
|
Lagy Gaga
Started by viss02, 3. 03. 2010, 21:21
7 replies to this topic
Posted 3. March 2010 - 21:21
Posted 3. March 2010 - 21:48
Zato sto je freak, ne fura fazon ko ostali. I pesme su joj o svemu i svacemu. I valjda ima neki kvalitet, pisala je ranije pesme za sve te pop "dive",i svi su kod mtv dechice bili hitovi. i onda je krenula solo.
Little demons make your eyes turn silver, you freak !
Posted 3. March 2010 - 23:37
pa nije bas neki freak... nego jednostavno je riba koja izvodi ekstravagantne scene na bini... malo skidanja, malo prozivanja i tako to. mada ja joj ne dajem ni dve godine.
Beauty is in the eye of the beerholder
Posted 4. March 2010 - 18:24
Pa Britney Spears je na sceni od mnogo ranije, koliko ja znam :S A LG - mislim da će se zadržati duže nego što vi očekujete.. Nisu to one pevljive pesmice koje ti dosade posle pet, šest dana slušanja. Ja imam oba albuma u playlisti otkad su izašli - nijedna pesma mi nije dosadila, ali bukvalno nijedna.
To mi se nije desilo već pet, šest godina.
k,
Posted 4. March 2010 - 18:29
boleguc, on 4. March 2010 - 18:24, said:
Pa Britney Spears je na sceni od mnogo ranije, koliko ja znam :S A LG - mislim da će se zadržati duže nego što vi očekujete.. Nisu to one pevljive pesmice koje ti dosade posle pet, šest dana slušanja. Ja imam oba albuma u playlisti otkad su izašli - nijedna pesma mi nije dosadila, ali bukvalno nijedna.
To mi se nije desilo već pet, šest godina.
pa, sto se tice britni... ostace ona do kraja... zajedno sa madonom.
sto se ice mene, britni ima neku harizmu koja joj daje reputaciju da bude poznata i da izdrzi dugo na estradi... a ledy gaga ce da propadne.!!!!
Beauty is in the eye of the beerholder
Posted 4. March 2010 - 19:23
i agree sa bolekucom... najvise slusam metal obrade nje
Little demons make your eyes turn silver, you freak !
Posted 4. March 2010 - 22:52
Lady Gaga je unela ekstravaganciju na mejnstrim scenu. Lichno, ne gotivim njenu muziku neshto posebno, ali ona kao aktivista mi se mnogo svidja! Iako sumnjam da joj je to osnovni motiv, izjavila je da radi sve shto radi da bi se frikovi poput nje osecali prihvacenije i imali nekoga ko ce biti njihov "prijatelj" bar preko muzike.
Most important is to stay positive. It can always get worse...
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.
Lexylium on MySpace
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.
Lexylium on MySpace
Posted 5. March 2010 - 16:04
Leksilijum, u pravu si, pravi aktivista je
Liqša je dala sve pare sa ne znam koliko koncerata za Haiti, čak su neko vreme kružile glasine da će skoro bankrotirati, em zbog toga, em zbog te ekstravagancije i čuda koje radi na nastupima, te specijalni efekti, garderoba, plesači... Ali nije je briga, zapravo, ona troši nemilice, ali tako i zarađuje. Kad pogledam koliko je ljudi bukvalno opsednuto njome, uplašim se.
k,
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users