Jump to content

Dobrodošli na otkaceni-forum

Ćao, doborošao na otkaceni-forum !
Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
  • otvaraš nove teme i odgovaraš na postojeće
  • dobijati notofokacije kada neko odgovori
  • napraviš svoj profil i dodaš prijatelje
Registracija je besplatna i traje veoma kratko. Ne gubi vreme, pridruži nam se. Da se registruješ, klikni ovde.

- - - - -

Nu-metal, metalcore itd...

• You cannot reply to this topic
11 replies to this topic

#1 Blaze

Гето нинџа

• Ex Admin / Mod
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 28. January 2010 - 19:41

Da li volite ove pravce? Ja u zadnje vreme mnogo volim da slusam KoRn, Linkin Park, Papa Roach, As I Lay Dying, Killswitch Engage. Msm Linkin Park sam uvek i voleo, ali ko ne zna dobre metalcore bendove (nu-metal su daleko poznatiji tako da ne sumnjam da ih znate :)) evo nekih preporuka... :)

[url="http://www.youtube.com/watch?v=-zatGq2U5JU"]http://www.youtube.c...h?v=-zatGq2U5JU[/url]

[url="http://www.youtube.com/watch?v=r5pSXnMXtmQ"]http://www.youtube.c...h?v=r5pSXnMXtmQ[/url]
Ја сам нинџа...... из ГЕТА!!!!!

#2 Blaze

Гето нинџа

• Ex Admin / Mod
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 28. January 2010 - 19:41

#3 LukaSD

[untitled]

• VIP
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 28. January 2010 - 21:43

Hteo sam ja da napavim ovakvu temu, ali sam mislio da nema interesovanja... navodno svi danas hejtuju i takve gluposti...

Pored onoga sto je naveo Blaze, dodajem: Deftones, Lifer, Flaw, Staind, System of a Down...

#4 J. Fantom K.

Spammer

• VIP
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 747 posts

Posted 28. January 2010 - 23:17

SOAD jedino slusam bas, ali vise nisam zalazio u te pravce, manje - vise :)
Little demons make your eyes turn silver, you freak !

#5 Magyar

Stalni posetilac

• Clanovi
  • PipPipPipPip
  • 168 posts

Posted 29. January 2010 - 00:33

Pa ovi bendovi imaju dosta dobrih stvari, ali ono sto ih cini losim je publika!!! Svi oni fegeti i emovci koji dodju na takve koncerte uniste ti zelju za ovom muzikom, jer dodju tamo nasminkani kao pederi i pocnu nesto da mlataraju rukama i gledaju kako da se ubace u centar paznje... i onda kad ja zazelim da napravim neku sutku i da se malo iskacem, svi se pomere u stranu i gledaju me veoma cudno!!!
Beauty is in the eye of the beerholder

#6 Blaze

Гето нинџа

• Ex Admin / Mod
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 29. January 2010 - 12:11

Pored onoga sto je naveo Blaze, dodajem: Deftones, Lifer, Flaw, Staind, System of a Down...

Worrrrd! :)

Staind jeste malo picketnjacki bend, ali je dobar sve jedno :).

Pa ovi bendovi imaju dosta dobrih stvari, ali ono sto ih cini losim je publika!!! Svi oni fegeti i emovci koji dodju na takve koncerte uniste ti zelju za ovom muzikom, jer dodju tamo nasminkani kao pederi i pocnu nesto da mlataraju rukama i gledaju kako da se ubace u centar paznje... i onda kad ja zazelim da napravim neku sutku i da se malo iskacem, svi se pomere u stranu i gledaju me veoma cudno!!!

Ja mislim da emosi ne slusaju nu metal i metalcore oni slusaju ovako nesto:

(..... begaj bre ovo videh pocetak i odmak sam lupao u tastaturu pokusavajuci da ugasim..... fegeti....)

#7 Magyar

Stalni posetilac

• Clanovi
  • PipPipPipPip
  • 168 posts

Posted 29. January 2010 - 14:57

Ma slusaju oni metalcore i ostalo... nego me bas briga sta slusaju ali mene samo nervira sto dolaze na takve svirke i unistavaju atmosferu. Pre se jedan lik popeo na binu na nekom koncertu i stao u neki cosak i poceo kao da se bedaci,i hiljadu ljudi je videlo kako je on kao nesto skenjan... a meni samo zao sto nisam mogao da prodjem pored obezbedjenja da ga izujem od batina pred svima!!! MATER MU FEGETSKU!!!

... poslusajte THIMBLE iz kragujevca!!! Oni su nas najbolji metalcore!

Edited by Magyar, 29. January 2010 - 14:58.

#8 Blaze

Гето нинџа

• Ex Admin / Mod
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 30. January 2010 - 18:43

Ma slusaju oni metalcore i ostalo... nego me bas briga sta slusaju ali mene samo nervira sto dolaze na takve svirke i unistavaju atmosferu. Pre se jedan lik popeo na binu na nekom koncertu i stao u neki cosak i poceo kao da se bedaci,i hiljadu ljudi je videlo kako je on kao nesto skenjan... a meni samo zao sto nisam mogao da prodjem pored obezbedjenja da ga izujem od batina pred svima!!! MATER MU FEGETSKU!!!

... poslusajte THIMBLE iz kragujevca!!! Oni su nas najbolji metalcore!

Sto jes jes :). Meni na svirkama vise smetaju metalci pozeri nego emosi :). Inace mislim da KG ima najbolju muzicku scenu. Ovi ovde Krusevacki "muzicari" imaju jednu svirku i odma odlete u nebo...

#9 Magyar

Stalni posetilac

• Clanovi
  • PipPipPipPip
  • 168 posts

Posted 31. January 2010 - 18:55

View PostBlaze, on 30. January 2010 - 18:43, said:

Sto jes jes :). Meni na svirkama vise smetaju metalci pozeri nego emosi :). Inace mislim da KG ima najbolju muzicku scenu. Ovi ovde Krusevacki "muzicari" imaju jednu svirku i odma odlete u nebo...

Pa imaju dobru scenu u KG... ali su odvratni ljudi!!! Svi se ponasaju kao neke pickice, i vole mnogo da se kurce (mislim na ove starije sto imaju bendove) jer se klinke loze na njih!!! Tako da nije nesto mnogo bolje u kg, sem sto je kvalitetnija muzika!!!
... inace, sto se tice pozera, sad kad si pomenuo, ne znam ni ja sta je gore!!! Da li oni ili emosi!!!

#10 J. Fantom K.

Spammer

• VIP
  • 747 posts

Posted 3. February 2010 - 13:01

ah pozeri, gde ih nece biti... mi ih zovemo metalchitji, jer jelte, imaju po 13 god max,vikendom su "metalci koji slusaju metalike", preko nedelje se seku uz grand... al to je off :)

#11 RedPineapple991

Pocetnik

• Clanovi
  • PipPip
  • 30 posts
  • Interests:Anime&Manga, epska fantastika, Edgar Allan Poe, J. R. R. Tolkin, stripovi, South Park, anime, anime, anime... NG Evangelion... knjige... stripovi... horor filmovi i sve sto ima veze sa tim xD

Posted 25. February 2010 - 12:59

phahaha... metalchitji :blink:
Lust for Metal, cry for battle
It seems we're not in sync
Our feelings differ yet we all are doing well
We have a goal
You Bastards shall be done for
You don't drink Beer, Pussy Hole

Die my Friend - Because this is the end
Make a final stand and die with a Beer in your hand!

#12 J. Fantom K.

Spammer

• VIP
  • 747 posts

Posted 26. February 2010 - 00:45

Prigodan naziv :blink: i od "metala" slusaju divlje jagodice, van gogitj, i sve te metalike :blink:
i onda kad covek hoce da napravi goth bend, samo dozivi poglede popreko :(

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users