Jump to content

Dobrodošli na otkaceni-forum

Ćao, doborošao na otkaceni-forum !
Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
  • otvaraš nove teme i odgovaraš na postojeće
  • dobijati notofokacije kada neko odgovori
  • napraviš svoj profil i dodaš prijatelje
Registracija je besplatna i traje veoma kratko. Ne gubi vreme, pridruži nam se. Da se registruješ, klikni ovde.

- - - - -

Samopouzdanje

• You cannot reply to this topic
13 replies to this topic

#1 +viss02

Tražim sreću al ni ona nije tu

• +Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1946 posts

Posted 5. October 2009 - 09:47

Kako rešavate problem nedostatka samopouzdanja u nekim situacijama?
Posted Image

#2 boleguc

Stariji referent

• VIP
  • PipPipPipPipPipPip
  • 333 posts

Posted 7. October 2009 - 12:21

ja ga, nazalost, ne resavam :)
k,

#3 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts
  • Interests:Ljudi, etika, drushtvo, muzika, arhitektura, kuvanje i ishrana, vicevi, provod, sociologija, vodjenje debata... i mnoge druge stvari

Posted 7. January 2010 - 00:11

Pa on ne mozhe da se reshi u datoj situaciji, ali mozhesh da ga reshish posle date situacije, da analizirash zashto si se ponashao tako kao shto jesi i da kazhesh sebi da sledeci put necesh. U svakom sluchaju, blam je za ljude, ako se ispalish, nikom nishta, necesh umreti :ermm: Bitno je da ne mislish loshe o sebi bez ikakvog razloga i da shvatish da na ovom svetu ima bar shestocifren broj ljudi koji imaju vishe razloga da imaju manjak samopouzdanja od tebe. Zato glavu gore [ovde te ja onako virtuelno potkachim pesnicom po bradi kao u americhkim filmovima].
Most important is to stay positive. It can always get worse...
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.

Lexylium on MySpace

#4 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts
  • Interests:Ljudi, etika, drushtvo, muzika, arhitektura, kuvanje i ishrana, vicevi, provod, sociologija, vodjenje debata... i mnoge druge stvari

Posted 7. January 2010 - 00:12

PS: Gore je propustiti priliku za bilo shta nego fejlovati u njoj.
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.

Lexylium on MySpace

#5 Maja (Gost)

• Gosti

Posted 19. January 2010 - 13:40

Ja imam veeeeeeliki manjak samopouzdanja i ne znam kako to da resim ..
Verovatno necu nikad -.-

#6 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts

Posted 19. January 2010 - 14:17

View PostMaja, on 19. January 2010 - 13:40, said:

Ja imam veeeeeeliki manjak samopouzdanja i ne znam kako to da resim ..
Verovatno necu nikad -.-

Samo ce se jednog dana pojaviti osoba koju mnogo cenish koja ce ti reci, Majo, you kick ass i mozhesh da postignesh sve shto pozhelish! E onda cesh stvarno shvatiti da mozhesh :)

Lexylium on MySpace

#7 Maja (Gost)

• Gosti

Posted 19. January 2010 - 14:30

Nadam se :]

#8 +viss02

• +Root Admin
  • 1946 posts

Posted 21. January 2010 - 20:36

nadam se da za mene vazi isto. Trebalo bi da nadjem tu osobu.
Posted Image

#9 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts

Posted 23. January 2010 - 16:38

@Viss02 Biti beskrajno kreativan i podstaći ovako mrtav skup ljudi da razmišlja o zanimljivim stvarima je samo po sebi jedna velika stvar. Po mojoj slobodnoj proceni ti super hendluješ ljudima i situacijama, iako možda ne znaš to još uvek :) Tvoje teme su mi u glavnom sve do jedne zanimljive za čitanje, ako ne i za komentarisanje.  :)

Lexylium on MySpace

#10 +viss02

• +Root Admin
  • 1946 posts

Posted 24. January 2010 - 22:57

Hvala ti na ovome. Ja radim neke stvari koje mozda ne bi trebao, i znam neke stvari koje drugi ne znaju i po necemu sam bolji od ostalih ali nekad jednostavno nemam petlju da uradim neke proste stvari koje su vise manje koje su sasvim normalne
Spoiler
.
Inace ja sam veoma dobar i hocu uglavnom da pomognem drugima :)
Posted Image

#11 Blaze

Гето нинџа

• Ex Admin / Mod
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 28. January 2010 - 19:21

PS: Gore je propustiti priliku za bilo shta nego fejlovati u njoj.

Ovde si jebeno u pravu ali ja sam picka i propustim priliku cak i kad sam siguran da ne bih fejlovao :)
Ја сам нинџа...... из ГЕТА!!!!!

#12 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts

Posted 30. January 2010 - 00:28

View PostBlaze, on 28. January 2010 - 19:21, said:

Ovde si jebeno u pravu ali ja sam picka i propustim priliku cak i kad sam siguran da ne bih fejlovao :)

Pa mnogi ljudi to rade. Ja sam to dugo radio i shvatio da ce mi na kraju zhivot biti samo jedno veliko kajanje. Zato i ne dozvoljavam vishe sebi da se plashim oko retardiranih stvari. Celine Dion je rekla u jednoj pesmi "What do you say to taking chances, what do you say to jumping off the edge - never knowing if there's solid ground below" To je to :)

Lexylium on MySpace

#13 Magyar

Stalni posetilac

• Clanovi
  • PipPipPipPip
  • 168 posts

Posted 2. July 2010 - 09:58

View PostLeksilijum, on 30. January 2010 - 00:28, said:

Pa mnogi ljudi to rade. Ja sam to dugo radio i shvatio da ce mi na kraju zhivot biti samo jedno veliko kajanje. Zato i ne dozvoljavam vishe sebi da se plashim oko retardiranih stvari. Celine Dion je rekla u jednoj pesmi "What do you say to taking chances, what do you say to jumping off the edge - never knowing if there's solid ground below" To je to :confused:

Al' si im objasnio, svaka ti cast. Totalno podrzavam svaki tvoj post na ovoj temi... Inace, ja samopouzdanje stvaram tako sto samo kazem sebi da necu umreti posle toga, ili nista se lose nece desiti.
Beauty is in the eye of the beerholder

#14 Oshun2222

Novi clan

• Pocetnici
  • Pip
  • 5 posts

Posted 21. September 2010 - 23:09

View PostLeksilijum, on 19. January 2010 - 14:17, said:

Samo ce se jednog dana pojaviti osoba koju mnogo cenish koja ce ti reci, Majo, you kick ass i mozhesh da postignesh sve shto pozhelish! E onda cesh stvarno shvatiti da mozhesh :rolleyes:

Uuuu :hardlol: lepo receno . Mada, u praksi nas cesce okruzuju osobe koje se svojski potrude da te jos vise srozaju, saseku, gurnu u jednosmernu ulicu sa opasnim nagibom, ravno do dna. Divim se onima koji se iz ponora ponovo vrate na vrh.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users