Jump to content

Dobrodošli na otkaceni-forum

Ćao, doborošao na otkaceni-forum !
Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
  • otvaraš nove teme i odgovaraš na postojeće
  • dobijati notofokacije kada neko odgovori
  • napraviš svoj profil i dodaš prijatelje
Registracija je besplatna i traje veoma kratko. Ne gubi vreme, pridruži nam se. Da se registruješ, klikni ovde.

- - - - -

zivim za to da...

• You cannot reply to this topic
10 replies to this topic

#1 veljko

Povremeni posetilac

• Clanovi
  • PipPipPip
  • 63 posts

Posted 15. July 2009 - 11:11

za sta zivis
sta je tvoj cilj?

#2 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts
  • Interests:Ljudi, etika, drushtvo, muzika, arhitektura, kuvanje i ishrana, vicevi, provod, sociologija, vodjenje debata... i mnoge druge stvari

Posted 19. January 2010 - 02:28

Moj cilj je da pomognem svetu, ljudima i prirodi shto vishe mogu i da nikada ne budem od onih u koje  ce se upirati prstom i govoriti da nisu nishta uradili.

Zashto je ova tema mrtva? :S Ochigledno su ljudi anomichni i niko nema cilj, shto je tuzhno...
Most important is to stay positive. It can always get worse...
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.

Lexylium on MySpace

#3 LukaSD

[untitled]

• VIP
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 19. January 2010 - 18:00

najpre da zavrsim glupi fakultet, i izmirim obaveze prema svima u mojoj porodici... pa tek onda vidim da li mi je omoguceno da cu ostariti neke svoje "ciljeve"... ocigledno je da ne mozemo razmisljati kao ti...

#4 J. Fantom K.

Spammer

• VIP
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 747 posts

Posted 20. January 2010 - 13:47

ili niko ne pise jer nema vremena za to od rada na tom cilju i jer ne cvetaju svima ruze... ili jednostavno gledaju samo sebe, sto je potpuno prihvatljivo i normalno.
Little demons make your eyes turn silver, you freak !

#5 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts
  • Interests:Ljudi, etika, drushtvo, muzika, arhitektura, kuvanje i ishrana, vicevi, provod, sociologija, vodjenje debata... i mnoge druge stvari

Posted 23. January 2010 - 16:51

Gledati samo sebe je prihvatljivo i normalno? Na žalost, prihvaćeno je iako nije prihvaljivo pošto se svi žale kada drugi ljudi gledaju samo sebe kada se oni nadju ugroženima i kad im treba pomoć, a dok im je sve kul, briga ih za druge ljude. Ne znam... ja čujem šta se dešava oko mene i reagujem na to kako god mogu.
Most important is to stay positive. It can always get worse...
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.

Lexylium on MySpace

#6 J. Fantom K.

Spammer

• VIP
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 747 posts

Posted 23. January 2010 - 18:10

Na to sam mislio, na zalost u danasnjem svetu jeste.
Little demons make your eyes turn silver, you freak !

#7 Blaze

Гето нинџа

• Ex Admin / Mod
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 515 posts

Posted 4. February 2010 - 21:26

Nemam pojma... Pre sam postavljao neke ciljeve sebi, ali sada nemam nikakve ciljeve, jer kada bih imao verovatno ih ne bih dostigao i onda bi mi bilo zao. Naravno zeleo bih da ucinim svet boljim mestom i da pomognem drugim ljudima, ali nemoguce je uraditi to na nekom visem nivou, jer smo i previse "mali" da bi se suprotstavili necemu sto zele "gospodari sveta", kada bi bili slozni mogli bi smo da uradimo tako nesto ali nema vajde. Ima stvari koje bih zeleo da uradim, ali ne mogu reci da mi je to zivorni cilj. Npr voleo bih da sastavim bend sa odgovornim clanovima, koji nisu uobrazeni seljoberi, ali to je nemoguce jer su ovde svi koji znaju da odsviraju pet akorda ili da lupaju dvojku uobrazeni seljoberi.
Ја сам нинџа...... из ГЕТА!!!!!

#8 Magyar

Stalni posetilac

• Clanovi
  • PipPipPipPip
  • 168 posts

Posted 25. February 2010 - 22:45

Cilj: Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014 i Olimpijke Igre 2016.
Beauty is in the eye of the beerholder

#9 Maja (Gost)

• Gosti

Posted 26. February 2010 - 15:42

Zavrsim skolu, fakultet , sta vec sve ide.. xD
Volela bih da zavrsim neki jezik, i pored toga da znam jos dva tri jezika, i da odem negde bogu iza kicme , samo da pobegnem odavde, nadjem posao, zaposlim se, lepo zivim i zavisim sama od sebe! xD

#10 +viss02

Tražim sreću al ni ona nije tu

• +Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1946 posts

Posted 26. May 2010 - 11:22

View PostLeksilijum, on 19. January 2010 - 02:28, said:

Zashto je ova tema mrtva? :S Ochigledno su ljudi anomichni i niko nema cilj, shto je tuzhno...

Život je previše komplikovan i ima mnogo ciljeva, možda čak i previše da bi stalo u jednu poruku. To je nešto previše dinamično i misteriozno da bi se tek tako lako definisalo. Uostalom, nikad ne znaš šta te čeka sutra...
Posted Image

#11 DyDy ILLusion

Novi clan

• Pocetnici
  • Pip
  • 5 posts

Posted 17. January 2011 - 21:46

Prvenstveno i osnovni cilj u životu mi je biti čovjek! To je na svakidašnjici jako teško, ali nekako uspijevam. To se vidi iz moga života, naravno ko me poznaje to zna...ali osnovni cilj mi je pomoći drugome, pa onda misliti na sebe, jer sam jedna od osoba koja nije nimalo sebična i sve bi učinila za nečiju sreću zapostavljajući svoju...Neki od ciljeva su mi i da završim školu, fax...jer od moje nogometne karijere sada za sada nema ništa zbog povrede pa o tome i ne razmišljam, ali samo trenutno, jer je to moj san čitavog života...i ono osnovno BITI SA ČOVJEKOM KOJEG VOLIM!!! Ali za mene ima vremena, iako je sada emocionalna kriza zastupljena u meni, trudim se :rolleyes: Pa sudbina nam karte daje, za dalje vidjećemo... :*
Tuga se kao kuga širi venama, kad' čovjek spozna razlog svoga življenja. Da li si toliko dobar da možeš mirno spavati, gdje to kad sanjaš ideš i da li ćeš se vratiti?! Život će brzo proći, to treba da znaš! Razmisli ko to daje početak i kraj, i gdje ćeš poslije svega, koji ćeš dodirnuti prag?! Da li ćeš biti od loših ili ćeš biti Njemu drag?! Taj odgovor zna jedino On! I onda kreni kroz život punim korakom, bori se za dobro, idi samo istinom! Nudiće tebi i dobro i zlo, ti istinom i SAMO ISTINOM!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users