Dobrodošli na otkaceni-forum
![]() |
Ćao, doborošao na otkaceni-forum ! Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
|
Kraj...
Posted 3. April 2009 - 13:46
Ukoliko dozvolim da zakup prostora (hosting) istekne ovaj forum više neće postojati. Postoji alternativa, to su besplatni serveri ali oni su previše nepouzdani i njihovi administratori stavljaju previše reklama tako da nemam želju da koristim ovo rešenje.
Za sada samo glasajte da li želite da forum nastavi sa radom ili ne. Ukoliko bude više glasova protiv uradiću backup pa se možda vidimo nekom drugom prilikom. Za slučaj da bude više pozitivnih glasova produžiću zakup servera verovatno opet za jednu godinu. Ukoliko glasate za "da, i imam predlog kako da pomognem" zamolio bih vas da napišete na kojin način. Sve vrste pomoći prihvatam (savet, razmena banera, raklamiranje, ili nešto uradite za forum ...).
Statistika foruma:
Broj članova: 1917
Broj tema: 1175
Broj poruka: 9645
Broj pročitanih tema: 427884
#2 MysticLady (Gost)
Posted 3. April 2009 - 14:47
Volela bih da imam i neki konkretan predlog kako pomoci, ali nemam, ne razumem se bas u funkcionisanje i rad foruma, ali svakako sam za to da forum nastavi sa radom..
Posted 3. April 2009 - 20:48

Posted 6. April 2009 - 14:54
Ah kiss me love, and miss me love
And cry your bitter tears,
My loving you'll remember now For many, many years,
Be happy love, be satisfied, I left you in the pink....
There's many a man may want a bride
I WANT A FUCKING DRINK !
Posted 6. April 2009 - 18:51
Veliki problem je sto onda moramo da krenemo od samog pocetka. Posecenost je veoma mala tako da na marketingu moram mnogo da radim. I myspace stranica, to cu da dam nekom da promeni i stavi bilo sta jer ono sivo samo tera ljude i ostavlja los utisak. Hoce neko da promeni template na myspace-u?
Posted 10. April 2009 - 20:38
Posted 10. April 2009 - 20:45
Posted 11. April 2009 - 01:07
Posted 11. April 2009 - 09:19
Posted 11. April 2009 - 15:07
jest da fali ozbiljnijih ljudi ,ali tu je neka standardna ekipa,bez koje bi ovaj forum bio beskoristan
myspace i facebook oglashavanje ne ide?
i'm so fuckin tough
that's right
Posted 11. April 2009 - 15:14
Stephen Alexius, on 11. April 09, 2:07, said:
Mislim da hocu. XXX necu da stavljam na forum cisto zbog neke "kulture". Mislim da to nije pristojno. Ovog meseca pokrecem drugi forum samo za download i tamo ce biti gomila xxx-a. U svakom slucaju javicu ti se.
Mixer90, on 11. April 09, 16:07, said:
myspace i facebook oglashavanje ne ide?
Na myspace-u imam utisak da sam dodao sve ljude koji su bili zaiteresovani, ali mogu da dodajem ljude iz HR i BiH tako da mogu da dovucem jos ljudi. Reklamiranje po facebook-u se ne isplati jer facebook uglavnom koriste ljudi koji ne dele isto misljenje kao mi.
I na kraju: forum nece biti zatvoren. Ovaj topic koristite nadalje za predloge sta treba da se uradi za vreme update-a (vise o tome ovde)
Posted 13. April 2009 - 18:17
Salu na stranu mislim da treba da nastavi jer je samo uznapredovao vremenom i ako svi ulozimo truda bice jos bolje.
Posted 14. April 2009 - 23:50

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users