Jump to content

Dobrodošli na otkaceni-forum

Ćao, doborošao na otkaceni-forum !
Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
  • otvaraš nove teme i odgovaraš na postojeće
  • dobijati notofokacije kada neko odgovori
  • napraviš svoj profil i dodaš prijatelje
Registracija je besplatna i traje veoma kratko. Ne gubi vreme, pridruži nam se. Da se registruješ, klikni ovde.

- - - - -

Blogovi u forumu

• You cannot reply to this topic
1 reply to this topic

#1 +viss02

Tražim sreću al ni ona nije tu

• +Root Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1946 posts

Posted 10. March 2009 - 02:12

Zbog želje da bloggera ima što više na ovom forumu, uradio sam nešto prilično jednostavno i nadam se korisno :D. "Timova" na ovom forumu nema tako da deo foruma predviđen zanjih nije upopšte potreban. Taj 'prostor' sam upotrebio za blogove, tako da svaki post na blogu se pretvara u topic u tom delu foruma. To je skraćena verzija tog posta, bez mogućnosti da se ostavi komentar. Jednostavnije rečeno samo obaveštenje da je neko nešto napisao :)

Lista tema se ažurira na svaka pola sata (ukoliko ima nekih izmena). Na svim temama piše da sam ja njihov autor, ali ja to nisam, samo robot postuje kao ja :) . Postoji rizik da privatni blogovi i privatni klubovi (Private Club je blog koji mogu da čitaju samo odabrani članovi) bude vidljiv svima ali ovaj propust planiram da testiram sutra tako da problema ne bi trebalo da bude.

Za vlasnike blogova:
Ukoliko ne želite da se sadržaj vašeg bloga postuje u podešavanjima bloga isključite opciju "Allow others to syndicate your Blog?". Upozorenje: ako pratite dešavanja na svom blogu preko RSS-a (Posted Image) ili imate čitaoce preko RSS-a oni više neće moći da koriste ovu uslugu.

Za članove koji nemaju blog:
Pogledajte tutorial kako napraviti i podesiti blog - klik ovde :)

Ako imate neki komentar ili predlog, znate i sami :) Fast reply

Edited by viss02, 10. March 2009 - 02:32.
RSS i upozorenje

Posted Image

#2 shadow

Stalni posetilac

• Clanovi
  • PipPipPipPip
  • 150 posts
  • Interests:Nemam neki hobi kojim se intenzivno bavim. Volim "slobodno istraživanje".

Posted 11. March 2009 - 04:53

Otkaceni rocks :)

Ja ne verujem da ću da pisem svoj blog jer sam često sam sebi dosadan tako da to nikog ne bi interesovalo. Hvala u svakom slucaju :)
Još uvek sam providan...
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users