Jump to content

Dobrodošli na otkaceni-forum

Ćao, doborošao na otkaceni-forum !
Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
  • otvaraš nove teme i odgovaraš na postojeće
  • dobijati notofokacije kada neko odgovori
  • napraviš svoj profil i dodaš prijatelje
Registracija je besplatna i traje veoma kratko. Ne gubi vreme, pridruži nam se. Da se registruješ, klikni ovde.

* * * * - 1 votes

Predstavite se:)...

• You cannot reply to this topic
82 replies to this topic

• Gosti

Posted 24. February 2011 - 00:02

Ja sam jedan stari drug viss02 koji se setio da može deo svog vremena da odvoji i na ovakav jedan forum...

Bavim se svim i svačim, studiram, ali me ima i na 100 drugih strana.

Za sad toliko :)

#82 Magyar

Stalni posetilac

• Clanovi
  • PipPipPipPip
  • 168 posts

Posted 24. February 2011 - 13:38

View PostDyDy ILLusion, on 17. January 2011 - 21:59, said:

Ja sam Ja....Inače sam rođena kao vrlo mlada xD :) Zovem se DyDy ( skračeno od DIDINHO-jer treniram nogomett, pa po uzoru na RONALDINHA, ROBINHA, te ostalu bagru iz BraziLa ) Trenutno imam 16 godina i par mjeseci...ne mnogo...:) Inače osim nogometa voLim i glumu, a specijalista sam u dramljenju msm dramim kada me iznerviraju UŽASNOOO! Idem ( ne idem, laŽem, putujem taxijem ) u Školu naravno i to u Drugu gimanziju u Zenici ( blizu mi je KPZ )...Svestrana sam osoba, volim da se okrećem na sve strane svijeta...jAKooo volim muziku ( kažu i da imam dobar glas ) pa sam jedno vrijeme i pjevala, te raapala :) Volim svakakve stvari naravnoooooo....ne pijem, ne smookam, mrzim te dvije stvari najvise na svijetu....Može se reći da sam LUDA ( to shvatam kao kompliment )....isto sam ponekadaa i DJ, mixam muziku i tak to.....ma moj Život je čista AVANTURAAAA....Volim ga fkt! :) Ko želi da zna više o meni: http://www.facebook....100000765571482 neka izvoli pa me add :):) :* Toliko od mene ( umorila sam se pisajući ) :):) :*

Jel' to pikas lopte ispred tvorze u Zenici? :D ili si se stvarno istripovala da si didasica? msm, svaka ti cast, ja sam odusevljen ovim tvojiim postom! :D:D:D
Beauty is in the eye of the beerholder

#83 promaja

Novi clan

• Clanovi
  • Pip
  • 2 posts

Posted 19. April 2012 - 09:36

View Postpromaja, on 19. April 2012 - 09:35, said:

Pozdravljam sve...ja vam stižem iz Novog Sada,eto naišao na ovaj forum lutajući i reko ja otkačen da se malo prikacim i ovde ...nadam se da ima zezanja jer u protivnom odo odma da se odjavljijem :whistle:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users