Dobrodošli na otkaceni-forum
![]() |
Ćao, doborošao na otkaceni-forum ! Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
|
Predstavite se:)...
Posted 20. March 2008 - 20:36
Ja sam Dino iz Np(pravo ime mi je Edin,ali preferiram nadimak).Rodjen sam 20.02.1991.,ali 3. sam godina gimnazije(dali me moji ranije u skolu).Sviram klavir vec duze vreme,jako volim da crtam,volim da ucim jezike,volim nauku...Bavim se novinarstvom i radim u ogranku francuskog radija BETA u Novom Pazaru kao voditelj.Tamo imam svoju emisiju i radim dnevne ankete...Imao sam 7 najboljih prijatelja,ali sam ustanovio da su vecina govna...Ostala su mi 4 prava(jedan nije iz tih 7:))
Volim otkacene osobe,potpuno sam liberalan...Nije mi bitna nikakakva pripadnost jer ne ocenjujem ljude po tome.Mrzim diskriminaciju u bilo kom smislu(nacionalizam,sexizam,shovinizam,fashizam,...)-dakle,zanimaju me ljudska prava.Bavio sam se jedno vreme dokumentarnim filmom,i sad bih,ali zaista nemam vremena.Idem u teretanu,ali nesto slabo se vidi(jer sam lenj:P).Visok sam oko 189-188...Nosim naocare...i kao sto vidite,smaram se cesto,pored sveg aktivizma koji me karakterise...
myspace url mi je: www.myspace.com/vintage1991
msn mi je: vintage_1991@hotmail.com
A sada VI!
Posted 20. March 2008 - 22:24
Ja sam Milos iz Krusevca...rodjen na praznik Velika Gospoina 28.08.1990 (davno bese)...idem u Gradjevinsku skolu, smer Tehnicar za nisko-gradnju, podrucje rada Geodezija i Gradjevinarstvo.Uglavnom slusam HipHop, ponekad i Techno.Od najboljih drugara i drugarica nemam koga da izdvojim jer su mi svi extra drugovi(oni sa kojima se druzim).Ljude cenim to svijim delima a ne po njihovom izgledu i onom sto imaju ili nemaju...isao sam u teretanu ali sad sam prestao jer moze doci do povreda...(nisam imao nikad povredu jer svaku vezbu radim pravilno)...visok 182-183cm(mozda i vise ''bem li ga nisam se merio skoro), ne pusim, pijem po nekad... nesto vise o meni na :
piczo : www.misalaudaks.piczo.com
msn : misa_lauda@lauda.com
space: www.myspace.com/misa_lauda trenutno u izradi
Edited by misa_lauda, 10. June 2008 - 18:03.
Posted 21. March 2008 - 01:19
Posted 21. March 2008 - 15:24
Posted 21. March 2008 - 15:56
Po politickom opredeljenju demorata sam, a volim staru Jugoslaviju. Mrzim diskriminaciju u bilo kom smislu(nacionalizam,sexizam,shovinizam,fashizam,...)-dakle,zanimaju me ljudska prava. (ovo sam kopirao jer mislim isto).
Volim izlaske uvece, motore, _______, zivot van srbije. Inace imam jednu tajnu koju mnogo ljudi zan, pa me malo mrze
myspace nemam, a msn cu dati onome ko trazi
Posted 22. March 2008 - 03:29
Ja sam Marko, rodjen sam 15.4.1991 i zhiwim u Beogradu. Sa 6 meseci sam se preselio u Moskvu, i tamo sam zhiveo do polaska u shkolu. Idem u Turistichku shkolu na NBG. Na pochetku 2008, prestao sam sa aktivnim bavljenjem kosharke. Pre toga sam josh trenirao pliwanje i tenis. U slobodno wreme, wolim da izadjem na kosharku, fudbal ili tenis, da shljaka Football MAnagera ili da izadjem negde sa drushtwom. Izlasci za drushtwom su mi definitiwno na prwom mestu. Kao shto su momci gore spomenuli, diskriminacije nikako... Mnogi moji rodjaci ili ortaci se chude kako to da chesto idem u Dobanowce, ali meni nije bitno odakle je neko, wec kakaw je. Od muzike cepam sbukwalno swe... Shto se tiche sporta, nawijam za Partizan, i pored njega, najveca ljubav mi je Fiorentina
Posted 22. March 2008 - 14:22
Zivim u bg-u, na vidikovcu. Rodjena sam 20.4.1991 (usput, tad je rodjen i Hitler, naravno druge godine). Volim da crtam, narocito po zidovima (ne mislim na grafite, nego stvarno da crtam: pticice, drvece, zivotinje). Obozavam da boravim u prirodi, ne podnosim zadimljene klubove. Gledam fudbal, ali samo ako igra Zvezda, reprezentacija ili Liverpul. Mnogo gotivim Toresa. Od muzike najvise slusam starije stvari tipa Roxette, Parni Valjak, Prljavo kazaliste, Bon Jovi, Bryan Adams i tako to. Od relativno novijih volim Nickelback, LP, Kelly Clarkson i jos ponesto, sta mi se dopadne. Ne podnosim licemere i lazove. Najvise cenim optimisticne i iskrene ljude, naravno i sama se trudim da budem takva. E da, idem u XIII gimnaziju, za koju mnogi pricaju da je preteska, ali mogu vam reci da je sasvim ok. Imam papagaja, Svetozara (Tozu). Od filmova volim akcije i komedije, omiljeni su mi Mumija 1 i 2, Pirati sa Kariba (svi), Noc u muzeju, Gladiator i mnogi drugi. Citam akcije i trilere, najvise mi se dopadaju Kum i Sicilijanac Maria Puza, Tacka prevare i Andjeli & Demoni Dena Brauna... Lako se zaljubljujem, ali uvek u pogresne. Strasno sam tvrdoglava. Umem da sabijam ogromnu kolicinu negativne energije u sebi i onda da eksplodiram zbog sitnica, i tada najcesce stradaju ljudi koji mi nista nisu skrivili. Mnogo mi znaci ako neko uvidi svoju gresku i izvini se. Umem da oprostim, ako neko to trazi od mene. Ako sam dobro raspolozena ucinicu sve da se ljudi oko mene isto tako osecaju.
uh, smorila sam sebe i verovano i druge
toliko od mene
pa-pa
Posted 31. March 2008 - 00:28
Vidim da je nov forum, nema mnogo ljudi, pa eto da banem. Ne provodim mnogo vremena na netu, iz prostog razloga sto sam na dial-upu. Slusam muziku po ceo dan. Sta slusam? Zavisi od raspolozenja od vremena itd... ali najvise klubsku muziku. Volim da budem napolju kad je lepo vreme, volim svoj kraj, volim kalemegdan. Gledam filmove, citam... sta da kazem vise. Ako nekoga nesto zanima tu sam. MSNove i ostala cuda nemam, myspace imam kao, ali ne koristim...
Posted 31. March 2008 - 16:19
Evo i ja da se predstavim..Zovem se Sanja i '90 sam godiste..
sada sam treca godina u II ekonomskoj i sa ovog foruma poznajem jecu90 koja me je uputila na ovaj forum!
nadam se da cemo se lepo druziti!!!
Posted 31. March 2008 - 21:52
Pa, eto... to je ponesto o meni... Ako zelite jos nesto da znate, pitajte...
Btw, necu postaviti msn ili myspace jer je malo glupo... Ali, ako neko zeli, neka trazi.
Pozz!
Posted 31. March 2008 - 22:10
Posted 1. April 2008 - 10:53
Posted 7. April 2008 - 23:53
Cao Svima!!! Ja sam Srdjan i zivim U prijedoru.Idem u IX razred. Nepijem i nepusim. Novi sam na ovom Forumu i neznam za sad nikoga(mozda i nekog upoznam).To je sve ukratko o meni
moj msn je sr-ki_92@hotmail.com
Posted 8. April 2008 - 13:52
i tako, stwarno nznm wishe shta da pishem.... kad se setim, editowacu! swe shto was zanima, pitajte!!
moj myspace
moj bloggic
msn - trgirly91@hotmail.com
moj profil...
Posted 9. April 2008 - 12:34
Rodjen sam 12.11.1992 god. imam 15 god. zivim u pancevu igram BASKET i shvatam to kao rekreaciju itd. sta da vise kazem o sebi imam msn linjakovic@yahoo.com now sam na owom forumu i ne snalazim se najbolje nadam se da ce te mi pomoci da se uklopim u vase drustvo i sve vas upoznam!!!! to je sve!
Posted 11. April 2008 - 18:48
Posted 18. April 2008 - 12:14
http://www.myspace.com/stefanjelic
N1gg4@live.com
PEACE
Posted 1. May 2008 - 23:05
Ja sam Viktor. Zovu me i Viki, Kiwi... Rodjen sam 15.11.1990. U horoskopu sam Skorpija. Idem u trecu beogradsku gimnaziju, 4. godina...
Stil života:
Skola smara, retko kada ucim, izlazim nocu...
Status u društvu:
Pa ja sam vrlo tih, druzim se sa par ortaka i ortakinja.
Emocije:
Uvek sam iskren. U skoli sam smoren maximalno, nemam ni snage da se nasmesim. A van skole sam totalno normalan.
Fizički izgled:
visok sam oko 189cm, težak nekih 67kg
Imam crni ten, crnu kosu i crne oči.
Kontakt:
Moj msn je: viktormarjanac@hotmail.com
Imam i myspace : http://www.myspace.com/kiwibrzavockica
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users