zasto na ovom forumu nema sekcija za anime i hack kao ostalim forumima ?
Dobrodošli na otkaceni-forum
![]() |
Ćao, doborošao na otkaceni-forum ! Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
|
anime
Started by shadow, 17. 02. 2009, 01:01
5 replies to this topic
Posted 17. February 2009 - 01:01
Još uvek sam providan...

Posted 17. February 2009 - 10:04
jednostavno, zato sto nema nista za DL
i jos nema velikog interesovanja na ovom forumu
...sta ja znam...
i jos nema velikog interesovanja na ovom forumu
...sta ja znam...
Posted 17. February 2009 - 18:02
A da se zapocetak uploaduju pod "Strani filmovi" pa ako ima interesovanja viss02 otvori poseban deo za njih?

Posted 17. February 2009 - 20:45
moramo onda da premestamo 100 tema 
On ne uploduje, on ono kopira sve sa drugih foruma. Tako mu raste broj postova dok ne dodje do 500 i onda trazi da udje u vip jer se nada da tamo ima mnogo korisnih stvari. Nadam se da je tako, a ako nije neka me ispravi.
Kada smo vec u "pomoc i podrska" neka mi neko objasni kako ja imam -1 novu poruku... Citao sam pm vise nego sto treba ili ?
On ne uploduje, on ono kopira sve sa drugih foruma. Tako mu raste broj postova dok ne dodje do 500 i onda trazi da udje u vip jer se nada da tamo ima mnogo korisnih stvari. Nadam se da je tako, a ako nije neka me ispravi.
Kada smo vec u "pomoc i podrska" neka mi neko objasni kako ja imam -1 novu poruku... Citao sam pm vise nego sto treba ili ?
Posted 18. February 2009 - 00:31
viss02, on 17. February 09, 12:34, said:
hack ne to je ilegalno i ovde nece moci. Trazili ste Dl, dobili ste i sad ne znam u cemu je problem 
OK. Mozda je to dobro.
MysticDreamer91, on 17. February 09, 18:02, said:
A da se zapocetak uploaduju pod "Strani filmovi" pa ako ima interesovanja viss02 otvori poseban deo za njih? 
Mnogo ima tema moracete da pomerate x topica
viss02, on 17. February 09, 20:45, said:
On ne uploduje, on ono kopira sve sa drugih foruma. Tako mu raste broj postova dok ne dodje do 500 i onda trazi da udje u vip jer se nada da tamo ima mnogo korisnih stvari.
Tako je, procitao si me
Još uvek sam providan...

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked