Mia_Rebeka, on 28. September 09, 21:17, said:
genijalni genijalni genijalni su!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za razliku od nirvane tekstovi imaju barem malo smisla i imaju muzikalnost i dusu.a supak kurt cobain nema pojma pjevat a i da je dobar i normalan momak ne bi se ubio. wedder je imao problema sa picem al je bar ziv.
Argumenti ti nisu baš najbolji.
Nirvanini tekstovi imaju smisla. Nirvana je sirovija i više je pank, naročito u prvim albumima, ali uopšte nije tačno da nisu muzikalni, a muzikalnost nije uvek bitna. Neki bendovi su namerno disharmonični i muzikalni, ja recimo takve bendove volim i u jednom takvom sviram.
Kurt Cobain je znao da peva, imao je sluha, opet, glas mu je malo siroviji i nekontrolisaniji od tog lika iz Jama, ali znao je da peva, to što se tebi ne sviđa kako peva, ne znači da ne zna da peva. Naravno nije neki pevač, ali može se reći da je prosečan.
Da li je dobar ne znam, rekla si da je imao problema s pićem, ne znam koliko je onda dobar i koji su tvoji kriterijumi dobrote i na šta uopšte misliš kada kažeš da je neko dobar. Kurt Cobain nije bio normalan, bio je psihijatrijski slučaj.I zato se i ubio. I da, ti slušaj muziku, a ne tračeve o bendu. Tada ti neće biti važno da li se ovaj drogirao ili pio, zašto se ovaj ili onaj ubio ili zašto su ga ubili, nego ćeš tada da uživaš u onom što ostaje za bendom.