Jump to content

Dobrodošli na otkaceni-forum

Ćao, doborošao na otkaceni-forum !
Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
  • otvaraš nove teme i odgovaraš na postojeće
  • dobijati notofokacije kada neko odgovori
  • napraviš svoj profil i dodaš prijatelje
Registracija je besplatna i traje veoma kratko. Ne gubi vreme, pridruži nam se. Da se registruješ, klikni ovde.

* * * * - 1 votes

Abortus

75 replies to this topic

#61 J. Fantom K.

Spammer

• VIP
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 747 posts

Posted 25. August 2009 - 15:00

A ko je sta iole pametno rekao na ovoj temi :rofl: Bilo mi dosadno
Little demons make your eyes turn silver, you freak !

#62 .Magnette.

Novi clan

• Pocetnici
  • Pip
  • 5 posts

Posted 26. August 2009 - 08:05

Riskantno i smrtonosno. Poslije kada ne bude mogla biti majka...stoga, prije bih preporučila djevojkama da se pripaze da ne bi došlo do takvih komplikacija. Na kraju će se uhvatiti za glavu i bit će prekasno za kajanje i žaljenje..:/

'Pravi prijatelj poznaje melodiju tvog srca i pjevuši ti je onda kada je zaboraviš!'

Posted Image

#63 Maja (Gost)

• Gosti

Posted 14. October 2009 - 19:28

I dalje smatram da je to glupo ..
ako ne zelis da zatrudnis pazi !
posle ostetis i sebe , a i tom detetu ne pruzas sansu da zivi!

#64 Madafaka

Povremeni posetilac

• Clanovi
  • PipPipPip
  • 59 posts

Posted 6. November 2009 - 15:04

View Postviss02, on 28. June 2009 - 03:51, said:

Atomic Punk koliko ja znam većina tih "frajera" što oetaju sa dignutim ne koristi kondom jer smatraju da je bolji sex bez kondoma. Fora je da zadovolje neki svoj instikt a ne što ih mrzi da navuku gumicu.

realno nemozes suditi ljudima kad nikad nisi bio u toj situaciji...bolje je bez kondoma i nemora da znaci da ce doci do oplodnje ali je u tom slucaju sve u "rukama" momka..ako je lik svestan nema potrebe za brigom...a ako je lik debil i boli ga kurac za sve...e onda drzh gace! tako da je poenta u tome :hmm:

#65 Winex

Novi clan

• Clanovi
  • Pip
  • 13 posts

Posted 7. November 2009 - 14:32

Protivim se abortusima.
Neodgovornost, neobaveštenost i nemarnost (mada je vrlo teško biti neobavešten pored svih kampanja, seminara, tribina, radionica...) su glavni uzruci trudnoće.
Trudnoća može biti rizična, mada i abortiranje može biti još rizičnije.

#66 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts
  • Interests:Ljudi, etika, drushtvo, muzika, arhitektura, kuvanje i ishrana, vicevi, provod, sociologija, vodjenje debata... i mnoge druge stvari

Posted 2. January 2009 - 14:23

Kao što sam već napisao. BOLJE DA SE NE RODI nego da živi groznim životom.
Most important is to stay positive. It can always get worse...
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.

Lexylium on MySpace

#67 mad-hatter

Novi clan

• Clanovi
  • Pip
  • 18 posts

Posted 17. January 2010 - 03:31

ja sam za abortus..ne znam kako muskarci uopste mogu da raspravljaju na ovu temu..

#68 J. Fantom K.

Spammer

• VIP
  • 747 posts

Posted 18. January 2010 - 12:25

ne znam kako muskarci uopste mogu da raspravljaju na ovu temu

a sto ne mogu?

#69 mad-hatter

Novi clan

• Clanovi
  • Pip
  • 18 posts

Posted 21. January 2010 - 21:36

View PostJ. Fantom K., on 18. January 2010 - 12:25, said:

a sto ne mogu?

mislim da je pitanje abortusa zenina odluka, ona je ta koja treba da nosi dete 9 meseci i da ga porodi. naravno da muskarci imaju pravo na misljenje i zelje ali zena je ta koja odlucuje, i mislim da ni muskarci ni zene nemaju pravo da kritikuju nicije zivotne odluke po tom pitanju

#70 J. Fantom K.

Spammer

• VIP
  • 747 posts

Posted 21. January 2010 - 23:22

To se i trazi u ovoj temi, misljenje. A na njima je da urade sta zele.

#71 stefkee (Gost)

• Gosti

Posted 22. January 2010 - 14:42

Апсолутно против абортуса. Србија годишње "изгуби" око 200.000 нових живота због абортирања, нажалост :) То је један Крагујевац!

#72 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts
  • Interests:Ljudi, etika, drushtvo, muzika, arhitektura, kuvanje i ishrana, vicevi, provod, sociologija, vodjenje debata... i mnoge druge stvari

Posted 23. January 2010 - 16:59

Pa ti izgradi još 200 sigurnih kuća za žrtve nasilja u porodici i upumpaj jedno par milijardi evra za pomoć socijalno ugroženima pa će naša zemlja imati sredstava da ishrani još 200 hiljada života godišnje. :)
Very important is to show and want respect. It's the base of any good relationship..
It's important to listen to others. Every communication is based on input/output.

Lexylium on MySpace

#73 stefkee (Gost)

• Gosti

Posted 23. January 2010 - 19:05

Па кад би нашој земљи било на првом месту повећање наталитета, а не неке друге ствари (не бих о томе сада), постојала би могућност издржавање годишње још 200.000 нових живота. Значи, одговорна социјална и економска политика, предности трудницама и мајкама, бенефити за породице са 3 и више деце, отварање нових радних места изградњом фабрика за производњу (а не само тржних центара за потрошњу), сувенционисање стамбених кредита за нове, младе породице, стимулисање успешних ученика и студента, спречавање "одлива мозгова"... Само неке од могућности за побољшање услова за живот породица у Србији. :)

#74 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts

Posted 23. January 2010 - 19:07

Kad bi bilo bilo bi. Ali poshto nije, abortus je veoma realan i zdravorazumski izbor.

Lexylium on MySpace

#75 RedPineapple991

Pocetnik

• Clanovi
  • PipPip
  • 30 posts
  • Interests:Anime&Manga, epska fantastika, Edgar Allan Poe, J. R. R. Tolkin, stripovi, South Park, anime, anime, anime... NG Evangelion... knjige... stripovi... horor filmovi i sve sto ima veze sa tim xD

Posted 25. February 2010 - 13:37

abortus, a? :blink: APSOLUTNO SAM PROTIV!!!!!
Lust for Metal, cry for battle
It seems we're not in sync
Our feelings differ yet we all are doing well
We have a goal
You Bastards shall be done for
You don't drink Beer, Pussy Hole

Die my Friend - Because this is the end
Make a final stand and die with a Beer in your hand!

#76 Leksilijum

Mladji referent

• Clanovi
  • PipPipPipPipPip
  • 263 posts

Posted 14. April 2010 - 08:23

View PostRedPineapple991, on 25. February 2010 - 13:37, said:

abortus, a? :hooray: APSOLUTNO SAM PROTIV!!!!!

Jako seksi, baš si obrazložila.
Enivej, baš sam razmišljao jutros o abortusu kad sam video svoju komšinicu koja ima 21. godinu kako gura bebu u kolicima. Da ste samo mogli da je vidite, oronula, smorene face, vidi se da se pita šta će joj život. Imala je do skora i neke izlgede da uživa u njemu, ali od kako je rodila, sve više gubi nadu da će ikada zaista živeti. Možete vi da pričate šta god hoćete, ali paradoksalno koliko god zvučalo, abortiranje je humana stvar. Ako razmišljate "Ko joj je kriv što se karala bez kondoma" onda niste humani. I rest my case.

Lexylium on MySpace

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users