Jump to content


Dobrodošli na otkaceni-forum

Ćao, doborošao na otkaceni-forum !
Kao i ostali forumi ovaj forum zahteva da postaneš naš član kako bi dobio dodatne mogućnosti. Ako se registruješ moćićeš da:
 • otvaraš nove teme i odgovaraš na postojeće
 • dobijati notofokacije kada neko odgovori
 • napraviš svoj profil i dodaš prijatelje
Registracija je besplatna i traje veoma kratko. Ne gubi vreme, pridruži nam se. Da se registruješ, klikni ovde.

- - - - -

Da li mi je mali ?


21 replies to this topic

Poll: Da li mi je mali ? (20 member(s) have cast votes)

Da li je penis od 14 cm za decka od 17god mali?

 1. DA (7 votes [35.00%])

  Percentage of vote: 35.00%

 2. NE (13 votes [65.00%])

  Percentage of vote: 65.00%

Vote

#1 Jovan (Gost)

 • Gosti

Posted 10. November 2008 - 00:28

Dobro wece, ja sam 91 godiste i trazim pomoc od vas jer delujete OK, i nadam se da mi se necete smejati.
Naime: swakodnewno sam izlozen hvaljanjem mojih drugova koji su moje godiste kako su imali sex sa nekom dewojkom (nebotno za ovu pricu) i kako je njima ku*** oko 17cm a nekima i veci. Moj je samo 14 cm i retko kad prelazi tu duzinu. Ovo je meni weliki problem jer i da se pojavi situacija da jeb** neku devojku ne werujem da bi joj bilo dobro jer sta ja mogu da uradim sa svojih 14 :)
Bavim se sportom (pomalo igram kosarku) i ziwim zdraw ziwot, osim sto vikendom pijem pivo ili wotku. Ovo ne mislim da je bitno, ali da ne bude da nisam rekao pa da neko pita kako ziwis mali :rofl:

Sta trazim od was? Da napisete sta mislite da li mi je mali ili se ja 3pujem. Ako nije problem neka moderatori foruma naprave anketu sa ovim pitanjem unitar owe teme jer ja ne mogu... Nadam se da neko razume moju iskrenost. Ivan '91

Edited by viss02, 10. November 2008 - 12:53.
Dodata anketa po želji


#2 Mixer90

  Stariji referent

 • VIP
 • PipPipPipPipPipPip
 • 339 posts
 • Gender:Male
 • Location:Dzbu!
 • Interests:Sviranje gitare,blejanje sa drushtvom,alkoholisanje...

Posted 10. November 2008 - 00:50

buraz,sve dok nije manji od 8 cm ,zenama je svejedno,jer (valjda) je toliki vaginalni kanal

p.s. u kojoj si fazi puberteta i razvoja?
jesu ti se javile stvari kao shto je kompletna brada,dlake po telu , razvijenost mishica i te stvari,poshto se mushkarci razvijaju do 25e,samim tim i palija raste :rofl:

Edited by Mixer90, 10. November 2008 - 01:04.

i'm so fuckin tough
i'm so fuckin tough
that's right

#3 misa_lauda

  USIJANI PRSTI

 • Ex Admin / Mod
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • 715 posts
 • Gender:Male
 • Location:Rasadnik | Krusevac
 • Interests:devojke, brza kola i jako ozvucenje.

Posted 10. November 2008 - 11:40

znas kako velicina nije bitna bitna je vestina...zapamti...dzabe nekom motka kad nezna sta da radi s njom...kapirash?

pozdrav

#4 +viss02

  Tražim sreću al ni ona nije tu

 • +Root Admin
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 1751 posts
 • Gender:Male
 • Location:Zemun

Posted 10. November 2008 - 13:08

Mislim da nije mali (lol kako sam to napisao). Mogao bi da bude bar 17cm pa da bude jedna godina 1 cm ali za sad drk** ovo sto imas. Da ne bude da samo zezam, evo jedan tekst za koji mislim da je koristan, sto sam nasao na net-u.

Veličina penisa

Za veliku većinu muškaraca veličina sopstvenog penisa predstavlja osetljivo pitanje. Malo je onih koji, ako su iskreni, ne bi rekli da bi želeli da imaju veći polni organ. Ti retki su najčešće oni koje je priroda već dovoljno obdarila. Uobičajena je pojava da se u sportskim svlačionicama i kolektivnim lekarskim pregledima krišom upoređuje veličina sopstvenog penisa sa veličinom kod ostalih. Kod onih koji procene da im je polni organ mali u poređenju sa drugima može nastati izvesni kompleks koji vodi podrivanju seksualnog, pa i svakog drugog samopouzdanja. Ovo može voditi ukorenjivanju anksioznosti u pogledu seksa i njegovom izbegavanju.

Procena veličine

Muškarac obično spada u jednu od ove dve grupe: Jedni imaju kratak, deblji i prilično elastičan penis koji se tokom erekcije značajno povećava (iako je u opuštenom stanju naizgled jako mali), a drugi impresivno dugačak opušteni penis koji se u erekciji samo ukruti i vrlo malo poveća . Obe varijante su savim normalne i genetski uslovljene. Momci iz prve grupe često zavide ovima iz druge kada ih vide u svlačionici, ali činjenica je da obe grupe imaju penis približne veličine kada je u erekciji.

Ovde moramo ukazati i na optičku varku koja često čini da nam sopstveni penis izgleda manji u poređenju sa drugima. Naime, mi gledamo na sopstveni penis iz „ptičije“ perspektive tako da nam on izgleda mnogo kraći nego drugima koji ga gledaju sa strane i sa određene distance.

Gojaznost i guste dlake u pubičnoj regiji mogu vizuelno umanjiti veličinu penisa jer ga nagomilana mast i dugačke dlake čine naizgled malim i sitnim. Stoga, ako ste zabrinuti za veličinu polnog organa redovno skraćujte pubične dlake i dovedite liniju u red ako ste deblji.

Veći penis, veće zadovoljenje žene?

Iako mnoge studije pokazuju da veličina penisa (osim u ekstremnim slučajevima) nema uticaja na zadovoljenje žene u fiziološkom smislu (Masters and Johnson 1966, 1970) jer se vagina prilagođava svakoj veličini penisa, neka istraživanja predlažu da veći obim može biti prijatniji za ženu jer vrši jače senzacije na zidu vagine i dodatno stimuliše klitoris. U svakom slučaju, većina žena se čudi muškoj opsednutosti veličinom sopstvenog polnog organa i smatra da to nije ključ za dobar seks.

U psihološkom smislu, veći penis može imati veliku ulogu i za žene, a naročito za muškarce. Veliki polni organ vizuelno uzbuđuje neke žene i ostavlja jači utisak muževnosti. Mada su ženama bitniji emotivni aspekti veze, jedan deo njih se ne bi protivio da njihov muškarac ima veći penis.

Psihološki momenat je naročito bitan za muškarce jer im sigurnost u veličinu i čvrstinu njihovog penisa daje veliko samopuzdanje. Nesigurnost u veličinu penisa kod muškarca može voditi u neke oblike psihološke impotencije.

Šta je normalna veličina?

Kada se meri veličina penisa važno je razlikovati veličinu opuštenog, istegnutog i penisa u erekciji.

Većina muškaraca je zabrinuta veličinom svog penisa u opuštenom stanju i plaši se podsmeha drugih. Činjenica je da ova veličina veoma varira – od manje od 5 cm do preko 10 cm. Veličina u opuštenom stanju ne uslovljava veličinu u erektilnom stanju.

Istraživanja pokazuju da je prosečna veličina penisa mereno od pubične kosti do vrha:

* u opuštenom stanju: oko 8,8 cm

* opušten a istegnut snažno prema napred: 12,4 cm

* Master i Džonson (1966) su utvrdili da veličina penisa u erekciji uglavnom varira od 12,5 do 17,5 cm, a prosečna dužina je 12,9 cm.

Povećanje penisa

Oni koji objektivno imaju jako mali penis ili žele veći penis iz nekih drugih razloga na raspolaganju imaju sledeće opcije:


* Hirurške tehnike:

Zasecanje suspenzornog ligamenta čime se dobija na dužini u opuštenom stanju (problem je što ovaj ligament drži penis na gore u erekciji pa se može desiti da nakon zahvata penis u erekciji bude više upravljen na dole), Povećanje debljine ubrizgavanjem masti ili tkiva ispod kože penisa.


Ovi zahvati faloplastike nisu dovoljno naučno i vrednosno evaluirani i često predstavljaju rizik po zdravlje.


* Nehirurške tehnike:

Od davnina su ljudi koristili „uređaje“ za istezanje penisa poput naročitih tegova koji su se kačili i istezali tkivo penisa. Ovo je često vodilo trajnom oštećenju tkiva koje je onemogućavalo pravilnu erekciju.

Danas postoje mnogi penis ekstenderi (naročito dizajnirane sprave kojima se kontinuirano isteže penis) i vakuum aparati za koje se tvrdi da mogu povećati sposobnost komora u penisu da prime više krvi u erekciji. Svako pretrano istezanje može biti rizično jer može izazvati fibrozu u tkivu, a apsolutno nije dokazano da se vakuum aparatom može efikasno povećati polni organ. Stoga treba sa dozom opreza pristupiti primeni nekog od ovakvih uređaja. Penis se može istegnuti i naročitim vežbama koje su jednostavne i lako se primenjuju, a pravilno doziranje je olakšano jer ih sami manuelno primenjujete. Na internetu ćete naići i na mnoštvo tableta za povećanje penisa (penis enlargement pils) – činjenica je da neke od njih zaista poboljšavaju erekciju i dovode više krvi u penis tokom erekcije zahvaljujući naročitim biljnim sastojcima, ali samo pijenje tableta ne može omogućiti dodatni rast penisa već njegovu maksimalnu „nabreklost“ u erekciji čime je eventualno vizuelno veći. Pokazalo se da je ove tablete dobro koristiti u kombinaciji sa vežbama.

Preuzeto sa www.damebiraju.com

I ovo sam nasao u svom komp-u (neki fajl "Let's talk about sex") :rofl:

Koje dužine treba da bude moj penis? (Marko 15god)
Nedavno smo moji drugovi i ja razgovarali o našim polnim organima. Pritom se pokazalo da svi imaju duži penis od mene! Kada je ukrućen, moj penis ima samo 11 cm. Kako onda da spavam sa devojkama?
Veličina ne igra nikakvu ulogu! Dragi Marko, tvoj razgovor sa drugovima nas ne čudi jer je to najčešća tema o kojoj momci razgovaraju jete dužina njihovog penisa! Ali ti si još uvek u pubertetu i tvor penis još uvek raste. Tek kada budeš napunio 20 godina, tvoj penis će dostići svoju punu dužinu. Zbog toga se još uvek ne može govoriti o prosečnoj dužini, tj.prestane da raste. Jer treba da znaš, penis odraslog muškarca, kada je utvrđen, ima dužinu između 10 i 15 centimetra. Prilikom seksa, dužina ne igra nikakvu ulogu, a najvažnija je tvoja maštovitost. Ispitivanja su pokazala da većina devojaka ne misli da je dužina penisa presudna za dobar seks.
Posted Image

#5 Kasato

  Povremeni posetilac

 • Clanovi
 • PipPipPip
 • 56 posts
 • Gender:Male
 • Location:Krusevac
 • Interests:Mnogo toga..

Posted 20. November 2008 - 17:43

Opusteno...Ko sto kaze Misa_Lauda vestina je vazna. Ok je velicina.

#6 Nikkolaaa91

  Stalni posetilac

 • Banovani
 • PipPipPipPip
 • 142 posts
 • Gender:Male
 • Location:Ja imam jedno srce i njega cuvam za tebe! ono je puno ljubavi za sve dane sto slede!!! mwaaa
 • Interests:cave, download, zabava...

Posted 5. December 2008 - 00:11

misa_lauda je upravu tehnika je bitna!!!
ali opet necemo da se lazemo ...devojke vise vole vecee!!! duzina i nije tolko bitna kliko je debljina!!! pozzz

#7 Jovana91_

  Pocetnik

 • Clanovi
 • PipPip
 • 37 posts
 • Gender:Female
 • Location:Rasinski okrug

Posted 15. December 2008 - 21:39

Ewo owako, procitala sam swe osom owoga sto je pisao wiss02,jer ima mnogo toga. Ostajem uzdrzana i nisam glasala. Meni je 1. mestu kakoav je decko (jer ako me on pali samo njegowa blizina je dowoljna). 2. meni je draze da bude dugacak nego westina decka 3.sansa: ako je decko west i zna da me zadovolji i ako me ne pali i nije mu weliki - ok ali mora da ima puno srece :P
Posted Image

#8 Dr Stein

  usijani prsti

 • Clanovi
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 427 posts
 • Gender:Male
 • Location:TAMO
 • Interests:Muzika, knjige , sport , filmovi , pivo i mnogo drugih stvari

Posted 15. December 2008 - 23:32

xaxaxa bravo pravi iskren zenski post 

:P

Ah kiss me love, and miss me love

And cry your bitter tears,

My loving you'll remember now For many, many years,

Be happy love, be satisfied, I left you in the pink....

There's many a man may want a bride

I WANT A FUCKING  DRINK !



#9 VojA

  Pisem kao nenormalan

 • VIP
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • 626 posts
 • Gender:Male
 • Location:Ruma
 • Interests:I'm interested in music,I have my own punk/rock band,films,books,poetry,beer,and many other things:)

Posted 16. December 2008 - 09:33

da,mislim da bi na ovo zenska populacija trebala da odgovara :P
"Ne mogu da se probudim,
Ne mogu da se probudim,
Mirno spavam,
Sanjam svoje lice."

#10 misa_lauda

  USIJANI PRSTI

 • Ex Admin / Mod
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • 715 posts
 • Gender:Male
 • Location:Rasadnik | Krusevac
 • Interests:devojke, brza kola i jako ozvucenje.

Posted 16. December 2008 - 13:32

to i ja mislim...al kad od svih clanova aktivno je max 20 :P

#11 Nikkolaaa91

  Stalni posetilac

 • Banovani
 • PipPipPipPip
 • 142 posts
 • Gender:Male
 • Location:Ja imam jedno srce i njega cuvam za tebe! ono je puno ljubavi za sve dane sto slede!!! mwaaa
 • Interests:cave, download, zabava...

Posted 18. December 2008 - 15:31

decko i za to postoji resenje!!! koje ces naci ovde : http://www.penis-tajne.com/index.php
ja sam uzeo ..i knjiga je super!!! :P sve u zivotu probam osim droge i cigara!!! :P jbg! radoznao sam!! pa sam uzeo...knjiga je odlicna!!!

#12 Nikkolaaa91

  Stalni posetilac

 • Banovani
 • PipPipPipPip
 • 142 posts
 • Gender:Male
 • Location:Ja imam jedno srce i njega cuvam za tebe! ono je puno ljubavi za sve dane sto slede!!! mwaaa
 • Interests:cave, download, zabava...

Posted 18. December 2008 - 15:34

Evo i ovo sam iskopao negde!! na nekom blogu

Nadjoh ovaj text...negdje ga iskopah...pa eto "istine"...hehe

"Kod razgovora o muškom penisu, obično se postavlja pitanje znači li veći ujedno i bolji. Odgovor na to pitanje glasi: ponekad je bolji veći, a ponekad je bolji manji!

Veličina penisa koju žena želi ili preferira često ovisi o njenoj trenutnoj situaciji i aktivnosti o kojoj razmišlja. Ukoliko razmišlja o prvom vaginalnom seksu, svaki penis će joj vjerojatno izgledati prevelik i zastrašujući. Ukoliko žena razmišlja o analnom seksu, može donijeti odluku ovisno o veličini partnerova penisa. Ukoliko želi oralno stimulirati partnera, bit će zadovoljnija s manjim penisom jer će preveliki penis u ustima ili izazivati gušenje i nagon na povraćanje, ili će je zbog njega jako boljeti mišići čeljusti. Ženina maštanja, dakle, nisu nužno čvrsto definirana.

Postoji li fizička osnova na temelju koje bi neke žene više voljele veći penis? Odgovor je - da. Ovo ima više veze sa širinom nego duljinom, no dugački penis je često i širi. Iako se mnogi muškarci vole hvaliti duljinom svog penisa, njegova širina je više važna za zadovoljstvo žene. Ženska osjetljiva genitalna tkiva smještena su oko ulaza u vaginu - to su klitoris i strukture koje ga okružuju - mokraćna cijev i spužvasta tijela. Čak i ženina G-točka, ako je žena ima, smještena je nekoliko centimetara od otvora vagine. Što je veći pritisak na ove strukture, veći je njen užitak. S druge strane, dugačak penis može dodirivati vrat maternice što uopće ne mora biti ugodno, a nekim je ženama i bolno.

Neke žene vole osjećaj ispunjenosti vagine što može dovesti do vaginalne boli koju mnoge žene osjećaju prilikom seksualnog uzbuđenja. Međutim, neke žene uživaju u osjećaju da nešto veliko ispunjava njihovu vaginu. Što je veći objekt, osjećaju se ispunjenije i zadovoljenije te stoga biraju i velike vibratore te uživaju kad im partner uvlači šaku u vaginu. Kao rezultat eksperimentiranja određeni broj žena zaključi kako im je orgazam intenzivniji kad im je vagina više ispunjena. One obično počinju s masturbacijom pomoću malog prsta ili s malim vibratorom, međutim zaključuju kako to ne zadovoljava njihovu žudnju za ispunjenošću vagine kao veći objekti. U ovim slučajevima čak i najveći penisi nisu dovoljni da bi se zadovoljile njihove potrebe.

Jedan broj žena više vole velike penise iz psiholoških razloga. Muškarac s većim penisom se obično smatra muževnijim pa i žena koja privlači njegovu pozornost izgleda privlačnija i poželjnija. Žena može smatrati svoj položaj u društvu boljim ukoliko je njen partner obdareniji. Može osjećati kako je nadmašila svoje konkurentice. Ženama i pogled na veliki penis može biti stimulirajući. Mnoge su žene fascinirane penisima, ne zato što im se sviđaju nego zbog toga što ih one same nemaju. Ova fascinacija obično nema nikakve veze s veličinom. Mnoge žene uživaju gledati kako penis postiže erekciju u njenim ustima ili ruci.

Neke majke vole gledati i dirati penis svojih dječaka što je više rezultat znatiželje nego seksualne želje. To može biti rezultat društvenog divljenja prema penisu, a isto tako nemogućnost ili sramežljivost da istraži genitalije svoga muža tako pažljivo. I neke lezbijke su fascinirane penisom. One ne moraju željeti da njihova partnerica ima penis, ali poneke traže muške partnere kako bi zadovoljile svoje potrebe. Uvijek treba imati na umu da je mozak naš najveći seksualni organ.

Druge žene više vole male penise. Kako je već spomenuto, veliki penis može uzrokovati neugodnost prilikom felacija. Iako žena može imati veliku želju da izvede felacio, često to smatra prezahtjevnim ukoliko muškarac ima prosječno velik penis, a o velikom da i ne govorimo. Fizička neugodnost nadjačava emocionalnu ugodu i dobitak. Neke će žene stimulirati partnerov penis oralno jedino ako je posve opušten ili tek u početku erekcije.

Velik penis može uzrokovati neugodu i prilikom vaginalnog i analnog seksa. Žena koja uživa u analnom seksu često preferira maleni penis jer se bolje prilagodi njenom tijelu.

I žene koje se boje gubitka tonusa vaginalnih mišića, također ne žele partnera s velikim penisom. Kao što se može vidjeti, veće nije uvijek i bolje.

Neki govore kako veličina nije važna. Što je onda sa svim onim velikim vibratorima koji se prodaju u trgovinama za odrasle? Nije valjda da industrija proizvodi stvari koje se ne prodaju? Iako se mnogi od njih kupuju kao zezancija za poklon ženama koje se uskoro vjenčaju, mnogi se vjerojatno kupuju i koriste za ono za što su i proizvedeni. Vjerojatno obična znatiželja vodi mnoge žene pri kupovini objekata koji su znatno veći od penisa njihova partnera. Ponekad i govorkanja o većem užitku kod većeg penisa odlučuju. Neke su znatiželjne može li uopće tako nešto stati u njihovu vaginu, sredstvo testiranja granica njihova tijela. Dok ih znatiželja motivira, užitak im zadržava pozornost; bar nekima od njih.

Na kraju, je li veličina muškarčeva penisa uistinu važna njegovoj partnerici? Odgovor je NE, barem za veliku većinu žena. Većina žena ne bira partnera isključivo na temelju veličine njegova penisa. Ono što treba imati na umu jest da bi žene, ukoliko su zainteresirane isključivo za veličinu penisa, lako mogle otići u sexy shop i kupiti, ili naručiti, vibrator željene veličine. Vrlo malo žena postavlja veličinu penisa na vrh liste kriterija za odabir partnera, čak i one koje više vole velike ili male penise, bez obzira iz fizičkih ili psiholoških razloga."

I to je kao istina...?!

#13 toniboy (Gost)

 • Gosti

Posted 21. August 2009 - 15:33

ja imam 14 godina i penis mi je samo 9 cm dug,mislim da mi je baš mali..

#14 NikolAye Pop

  Pocetnik

 • Clanovi
 • PipPip
 • 21 posts
 • Gender:Male
 • Location:Krusevac

Posted 24. August 2009 - 18:10

ovaj zadnji je spam! neki triper

#15 tonyboy (Gost)

 • Gosti

Posted 24. September 2009 - 20:05

molim.,možeteli mi pomoći,jeli uredu to sto mi je samo 9-10 cm dug..

#16 djole

  Novi clan

 • Pocetnici
 • Pip
 • 2 posts

Posted 7. December 2009 - 11:51

ewo pitanje od mene meni je 14 cm a imam 14 god jeli malen ili

#17 shadow

  Stalni posetilac

 • Clanovi
 • PipPipPipPip
 • 102 posts
 • Gender:Male
 • Interests:Nemam neki hobi kojim se intenzivno bavim. Volim "slobodno istraživanje".

Posted 8. December 2009 - 01:16

Nije i meni je bio tako neke duzine... Samo reci mi da li ti je kriv?
Još uvek sam providan...
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#18 djole

  Novi clan

 • Pocetnici
 • Pip
 • 2 posts

Posted 10. December 2009 - 13:06

da li mi je kriv...pa ako mislis na ono da ide malo pravo pa se onda digne ako na to mislis jeste ide mi tako.....

#19 Blooddrunk

  Novi clan

 • Pocetnici
 • Pip
 • 2 posts

Posted 14. December 2009 - 01:22

Pa shta dat kazem...neko se jednostavno sporije razvija,ima tu i genetike,pa vec spomenuta faza puberteta...nismo svi isti...93-ce sam god i 17 cm mi je...ali ja sam veoma rano ushao u pubertet...imao sam i zdravstvenih problema zbog toga...Gastritis,sranja sa zelucom itd. samo ti njega "bacaj u nesvest" i uzivaj...skochice on na 17-18-19 cm kad tad,opusti se uzivaj u zivotu.

#20 djole 95

  Novi clan

 • Pocetnici
 • Pip
 • 1 posts

Posted 18. December 2009 - 09:12

vec jesam....

salim se niasm jos...al nemogu naci nigdje niejdnu da bi dala....

ako ko ima broj od neke koja bi dala a da je iz banja luke...nek javi...





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users