misa_lauda, on Oct 3 2008, 08:30 PM, said:
sta ne? nego ko je onda? a?
shta se lozish reperu? pre svega, da napomenem da sam deo rep scene i deo domace muzichke (u celosti) scene, i da vrlo dobro znam ko je poznat a ko ne, ko je popularan a ko "izhajpovan" (dignut u visine iako je realno govno)
deniro? dechko sa ruzom? sa pesmom/dve na dan? sa jednim solidnim, i nishta vishe od solidnim albumom, koji je radjen kod mog dobrog ortaka u nishu.. al je kreten okachio taj album na net da bi ga chuo relja iz vip-a..
dalje.. elitni odredi? sa jednom "poznatom" pesmom.. poznatom medju reperima koji bleje po forumima i spejsu.. moja jedina? pre svega pesma je krshina, a drugo respekt za trud od likova, al su otishli u potpuno pogreshnom smeru..
djus je definitivno jedan od izhajpovanih.. al on je vec poznat.. ali sigurno ne kao BS, BC, Marchelo i Gru..
ana mashulovic? molim? shta? jel mene neko zajebava? ko je to? jedna pesma? ma daj..
gospoda? hahahaa o ovome nemam rechi.. "shampanjac" pa ona pesma sa likom shto ima zensko estradno ime.. uoooouuu.. to je taj pogreshan smer o kom pricham i oni su ga magistrirali.
ne secam se ko je josh bio..
btw, trebalo je da upadne pesma MVP feat Ikac i deniro na taj mixtape valjda, al mi je drago shto nije...